Pronájem bytu 4+1, Nymburk, Dlabačova, 85 m2

Dlabačova, Nymburk

22 000 Kč
/za měsíc
+ přepis elektřiny a plynu na nájemníka
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDlabačova, Nymburk
ID3457
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná85 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha85 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Nymburku

Úklidové služby

Popis

Nabízíme vám k pronájmu byt s dispozicí 4+1+L s garáží, 85 m2 v Nymburce okr. Nymburk. Byt se nachází v 1. patře dvoupatrového cihlového domu v místní části Nymburk - Zálabí. Dispozice bytu: chodba (s vestavnou skříní), ze které se vchází do všech místností, dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj se vstupem na lodžii (s výhlede do zeleně za domem), který je propojen s průchozím pokojem (do kuchyně). Kuchyň s kuchyňskou linkou vč. spotřebičů (kombinovaný sporák, digestoř). Koupelna, samostatné WC. V obytných místnostech je položeno PVC, v koupelně a na WC dlažba. Okna plastová. V koupelně vana, umyvadlo se skříňkou a zrcadlo s osvětlením, příprava na pračku, otopný žebřík. Byt má vlastní plynový kotel, který zajišťuje i ohřev vody.
K bytu náleží dva sklepy a vlastní garáž s elektrickými vraty na dálkové ovládání. Dále možnost využití společné kolárny.
V těsném okolí domu se nachází parková zeleň, cyklostezka vedoucí podél řeky Labe a několik obchodů. Centrum města cca 500 m. Ve městě je kompletní občanská vybavenost.
Při podpisu nájemni smlouvy se hradí nájem 22 000,- Kč, kauce 22 000,- Kč a provize RK 22 000,- Kč
Volné od 1.7.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+1 v Nymburku.