Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, Na Zlaté stoce, 76 m2

Na Zlaté stoce, České Budějovice

6 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 836 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Zlaté stoce, České Budějovice
ID05673
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná76 m2
Patro1. z 5
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti73 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Bytový dům “Zlatý Roh” se nachází v atraktivní západní části města České Budějovice, přímo sousedící s Parkem Stromovka, což poskytuje příležitost vychutnat si klidné a příjemné prostředí s dostatkem zeleně a možností rekreace.

Tento projekt představuje širokou škálu bytů, které splňují různé potřeby a preference. Nabízíme byty 1+kk, 2+kk, které jsou ideální pro investory, ale také pro rodinné bydlení. Pro ty kteří hledají více prostoru a komfortu, menší i větší 3+kk, v poslední řadě byt 4+kk.

Celkem je k dispozici 29 bytů, z nichž každý disponuje balkonem nebo terasou. K dispozici je také 33 parkovacích míst v uzavřeném vnitrobloku, což zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování.

Stavba bytového domu je zajišťována renomovaným generálním dodavatelem PORR a.s., což zaručuje vysokou úroveň kvality a spolehlivosti. Projekt je strategicky umístěn v blízkosti Jihočeské univerzity a parku Stromovka, což poskytuje snadný přístup k vzdělání a rekreačním možnostem.

Okolí domu nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně nákupních center, škol, nemocnic a veřejné dopravy.

Klienti mají možnost individuálního výběru zařizovacích předmětů a dalších úprav, jako jsou obklady, dlažba, podlahy, zárubně a dveře, což umožňuje přizpůsobit byt dle svých preferencí a potřeb.

Projekt byl navržen architekty "Brůha & Krampera", kteří kladou důraz na moderní design, funkčnost a estetiku.

Pro více informací o nabídce bytů a možnostech rezervace navštivte oficiální webové stránky projektu, pro rychlejší komunikaci se obraťte na zástupce obchodní činnosti, pana Karla Šanderu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!