Prodej rodinného domu, Ostrava, Žižkovská, 115 m2 (ID: 1288824)

Žižkovská, Ostrava

8 891 344 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 374 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽižkovská, Ostrava
StavbaMontovaná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha115 m2
Plocha nemovitosti178 m2

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte nové, moderní, nízkoenergetické, architektonicky propracované i technicky vyspělé bydlení v klidném prostředí blízko přírody s vynikající dostupností do centra Ostravy i nedalekých Moravskoslezských Beskyd? Pak věnujte svou pozornost právě této nabídce prostorných novostaveb řadových rodinných domů v rezidenčním projektu Lifestyle City Home 2 v Ostravě Nové Bělé. Originální kanadská technologie, kvalita provedení stavby a nízké provozní náklady Vás mile překvapí.
Nabízený dvoupodlažní řadový dům, který je součástí výše zmíněného rezidenčního projektu s oz.D-21 má celkovou užitnou plochu 115 m2. Svým dispozičním řešením 5KK se dvěmi koupelnami je dům komfortní i pro vícečlennou rodinu. Vytápění a chlazení domu tepelným čerpadlem s klimatizací, nízkoenergetickým podlahovým topením i krbovými kamny. Energetická třída B.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, jídelnou se vstupem na terasu a do zahrady. Dále dětský pokoj (popř. kancelář), koupelna a technická místnost. Přízemí je řešeno bezbariérově. V druhém podlaží se nachází manželská ložnice, dva dětské pokoje a druhá koupelna.
Součástí ceny domu je kuchyňská linka nebo také předokenní elektricky ovládatelné rolety. Kompletní standardní vybavení domu najdete na webových stánkách projektu LifestyleCityHome.cz
Zahrada pro Váš volný čas a parkování před domem pro dva osobní vozy jsou samozřejmostí.
V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškeré sociální zázemí jako např. školy, školky, doktoři, MHD, nákupní zóna, restaurace, fitcentrum, víceúčelová sportovní hala, autoservis, mycí linka a benzinová stanice.
Přidanou hodnotou tohoto projektu je přímá spolupráce s developerem s téměř již 30 letou stavební historií výstavby.
Pro podrobnější informace o nemovitosti a způsobu financování nás kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.