Pronájem bytu 2+1, Ostrava, Františka Formana, 60 m2

Františka Formana, Ostrava

12 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy od 2.200 Kč / měs.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFrantiška Formana, Ostrava
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Ostravě

Popis

Základní info:
- klidná lokalita na okraji sídliště
- zánovní a velmi prostorný byt s balkónem
- oplocený soukromý areál
- vlastní parkovací místo
- příznivé měsíční náklady - 12.500 Kč / měs. bez záloh
Dovoluji si Vám předložit nabídku pronájmu prostorného bytu 2+1 s balkónem. Byt je umístěný ve 2. nadzemním podlaží malého bytového domu, který byl dostavěn v r. 2010. Dům se nachází v privátním oploceném areálu na okraji sídliště s nízkou zástavbou. V areálu je k bytu vyhrazeno 1 stání pro osobní automobil. Lokalita je nadstandardně klidná. Zároveň je zde vynikající dostupnost všech služeb, obchodů a zastávek MHD.
Byt je dobře dispozičně řešený - kuchyně a obývací pokoj s balkónem jsou dostupné z předsíně. Kuchyně, jejíž okno je k východu, je velice prostorná a umožňuje umístit velký jídelní stůl. Obývací pokoj s balkónem a ložnice, do které z obýváku vstupujete, jsou orientovány k západu. Po vstupu do bytu máte k dispozici zádveří, ve kterém jsou vestavěné skříně na šatstvo a boty. Z navazující čtvercové předsíně se také dostanete na wc a do koupelny s vanou a prostorem pro umístění pračky. Koupelna a záchod jsou odděleny. K bytu náleží také prostorná sklepní kóje.
Nájemné ve výši 12.500 Kč / měs. nezahrnuje zálohy na služby ve výši od 2.200 Kč / měs. / 1 osoba. Při každé další osobě se k zálohám připočte 600 Kč / měs. na vodu. Elektřinu si nájemník sjedná u svého dodavatele. Kauce je ve výši 27.000 Kč, administrativní poplatek RK je ve výši 13.000 Kč a zahrnuje veškerý právní servis a navazující služby nájemníkovi (vyúčtování, potvrzení, apod.).
Byt bude k dispozici od 1.6.2024, ale prohlídky jsou možné již nyní.
Upozornění: nábytek na fotografiích je stávajícího nájemce. Některé z částí vybavení bude v případě zájmu možno po dohodě odkoupit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ostravě.