Prodej chalupy, Mšeno, 175 m2 (ID: 1288417)

Mšeno

5 650 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 26 926 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMšeno
ID00107
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná113 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha175 m2
Plocha nemovitosti834 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mšeně

Úklidové služby

Popis

Představujeme Vám příležitost stát se majitelem historické chalupy v malebné obci Sedlec u Mšena, situované na okraji Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko – Máchův kraj. Tento kouzelný dům, jehož dějiny sahají až do roku 1865, v sobě ukrývá půvab dávných časů spolu s prvky pro komfortní život.

Tato nemovitost se rozprostírá na pozemku o rozloze 834 m2, nabízí bydlení s dispozicí 3+kk a celkovou podlahovou plochu 175 m2, která zahrnuje i prostornou dílnu a garáž. Během posledních pěti let prošel dům významnou rekonstrukcí, při které byla kompletně rekonstruována střecha včetně nového laťování, paropropustné fólie, doplněnou o instalaci nových skleněných průlezů a střešního okna. Nově vyzděné komíny dle aktuálních bezpečnostních norem s novými vložkami, celkem třemi, přičemž každá je určena pro jedna kamna. Navíc jsou v komínech připraveny odbočky pro možné napojení v případě úpravy podkroví.

Interiér domu je dokonale sladěn s chalupářským životním stylem, přičemž kuchyň je vybavena vším, co potřebujete pro vaření, tzn. sporák, vestavěná myčka, vestavěná lednice, průtokový ohřívač vody k dřezu. Nová krbová kamna v obývacím pokoji přidávají na útulnosti během chladných večerů. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a má přípojku pro pračku. Velkou výhodou je samostatné WC.

Venkovní prostor je ztělesněním kouzla venkova s novou zámkovou dlažbou, pergolou a venkovní kuchyní, kde si můžete užívat snídaně na čerstvém vzduchu nebo večerní grilování s přáteli. K dispozici je také nový dřevník s kapacitou cca 19 kubíků dřeva. Statika původní pískovcové opěrné zdi byla pečlivě upravena, došlo k přidělání dvou nových opěrných zdí, které zvětšují rovinatou plochu zahrady pro Vaše pohodlí a zábavu.

Navíc, půdní prostor o výměře 138 m2 nabízí ideální příležitost pro realizaci nového podlaží podle vašich přání a snů. Představte si, že si zde vytvoříte další obytný prostor, ateliér nebo prostornou pracovnu či hernu.

Lokalita Sedlec u Mšena je skutečným skvostem – nachází se na jihovýchodním okraji Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, což zaručuje nejen krásnou přírodu, ale i nepřeberné množství aktivit. S Mšenem, Mělníkem, Mladou Boleslaví, a dokonce Prahou v dosahu, nabízí tato nemovitost perfektní kombinaci klidu venkova a přístupu k městskému životu. Co se týče dopravní dostupnosti, Sedlec u Mšena nabízí skvělé spojení. Autem se dostanete za 15 minut do Mělníka, za 25 minut do Mladé Boleslavi a Praha je vzdálena cca 50 minut předpisovou rychlostí.

Tato chalupa je perfektním místem pro zájemce, kteří chtějí spojit pohodlí tradičního bydlení s kouzlem historie a přírody. Nejenže získáte nádherný domov pro sebe a svou rodinu, ale také investici do budoucna, díky možnosti rozšíření půdního prostoru podle vlastních představ a potřeb.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Mšeně.

Podobné nabídky