Prodej rodinného domu, Nová Paka, Vrchlického, 114 m2

Vrchlického, Nová Paka

4 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVrchlického, Nová Paka
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná114 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti301 m2

Origo partneři v Nové Pace

Popis

Prodej zděného domu o dispozici 4+1 v klidné části Nové Paky. Dům se nachází v klidné ulici Vrchlického, odkud to budete mít kousek do Jírových sadů, centra města a vaše děti do mateřské a základní školy.

Dům má 2 podlaží a stojí na pozemku o velikosti 301 m². Původní stavba byla postavena kolem roku 1925 a poslední celková rekonstrukce proběhla v r. 1970. Takže je dům obyvatelný a může takhle nějaký čas sloužit. Pokud ovšem sníte o moderním bydlení, tak bude rozhodně potřebovat rekonstrukci. Užitná plocha domu je 114 m², ke které ještě patří lodžie v přízemí a terasa ve 2. podlaží o velikosti 17 m². Celková plocha domu vč. sklepa (8 m²) je 148 m².

Dům je napojený na elektřinu, obecní vodovod a veřejnou kanalizaci a pro zalévání zahrádky vám bude sloužit kopaná studna.
Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.

Pokud chcete mít perfektní představu o dispozici domu ještě před osobní prohlídkou, doporučuji si celý dům projít nejprve prostřednictvím virtuální prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Pace.