Pronájem bytu 3+1, Brno, náměstí SNP, 67 m2

náměstí SNP, Brno

16 000 Kč
/za měsíc
+ zálohy na služby 6.000,- Kč + elektřina a plyn 2.000,- Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanáměstí SNP, Brno
ID080
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme pronájem bytu OV 3+1 ve 4.NP bytového domu v Brně, Černých Polích na nám. SNP. Bytová jednotka se nachází ve 4. patře bytového domu bez výtahu o výměře 67 m2, s okny ze dvou pokojů do vnitrobloku se společnou zahradou a okny z jednoho pokoje a kuchyně do ulice. Na náměstí SNP se nachází kinokavárna, prodejna potravin, pivnice, kavárna, lékárna, knihovna, park, dětské hřiště, ideální prostředí pro rodinu s dětmi.
Bytová jednotka je kompletně zařízená starším nábytkem, každý pokoj má vlastní vstup ze vstupní předsíně, odkud je vstup na samostatné wc a do koupelny s vanou a pračkou, které jsou součástí bytového jádra. Kuchyňská linka se spižírnou, kuchyňkou linkou, sporákem a lednicí má vstup do pokoje, který ústí do vstupní předsíně, odkud jsou vstupy do obou protějších pokojů.
Měsíční nájemné je 16,000,- Kč + zálohy na služby s nájmem předmětného bytu spojené 6.000,- Kč měsíčně na 4 osoby + elektřina, plyn 2.000,- Kč a internet. Byt je ideální pro vícečetnou rodinu, studenty nebo pracující. V okolí je veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD 10 min chůze k autobusu nebo k tramvaji. Parkování před domem.
Byt je ihned k nastěhování. Kauce 22.000,- Kč + provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.