Prodej rodinného domu, Loukov, 100 m2

Loukov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoukov
ID4768
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy119 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti681 m2
Plocha zahrady562 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Loukově

Popis

BO! Reality Vám nabízí k prodeji rodinný dům v obci Loukov, okres Kroměříž.

Jedná se o dřevěný samostatný dům s velmi dobrým stavem, nacházející se na ploše parcely o rozloze 681 m². Tento přízemní dům je o dispozici 4KK a je kompletně podsklepený o rozloze 90 m². Dům umožnuje vybudování dalších pokojů v půdní vestavbě. K domu náleží garáž pro jedno vozidlo a parkoviště pro čtyři další auta.

Okolí domu poskytuje výbornou občanskou vybavenost s blízkostí školy a školky, což je ideální pro rodiny s dětmi. Bezpečnost a klidná atmosféra této lokalitě je podtržena přítomností zpevněných cest a dostupností autobusové dopravy.

Dům je napojený na obecní kanalizaci, vodovod. Topení je řešeno pomocí nového elektro kotle nebo kotle na tuhá paliva. Teplo je rozvedeno po domě pomocí radiátorů.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loukově (okr. Kroměříž).