Pronájem bytu 3+1, Blansko, Cihlářská, 87 m2

Cihlářská, Blansko

16 000 Kč
/za měsíc
+ 3.900,- Kč/měsíc - zálohy na energie a služby + jistota + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCihlářská, Blansko
ID24010610
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná87 m2
Patro2. z 4
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti152 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Blansku

Popis

Příjemné bydlení v blízkosti přírody vám umožní pronájem prostorného bytu o vel. 3+1 po zdařilé rekonstrukci v Blansku, ul. Cihlářská.

Nabízený byt (rekonstrukce 2021) o ploše cca 81 m2 + lodžie 3,5 m2 + sklep 2.20 m2 se nachází ve 2. NP panelového bytového domu po revitalizaci. Samotný byt má velmi pěkné dispoziční uspořádání (viz půdorys), kdy se z centrální předsíně vchází téměř do všech místností. Do pokoje s lodžií se nyní vchází z kuchyně.

(Foto archiv)
Celý byt je nově vymalovaný, nachází se zde prostorná kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (myčka, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, elek. trouba, lednice s mrazákem, digestoř), kde bude radost vařit. Nová koupelna se sprchovým koutem. Podlahy jsou v celém bytě nové: beton-PVC; koupelna, WC: dlažba. V pronájmu nebude žádný nábytek.

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem.

K bytu náleží pěkný zděný sklep a je možné využívat kolárnu. Jedná se o bydlení v blízkosti přírody.

Výše nájmu činí 16.000,- Kč /měsíc + energie a služby - 3.900,-Kč / měsíc ( vč. zálohy na vodu 1.000,- Kč/měsíc pro 4 osoby) Majitelé požadují jistotu ve výši 25.000 Kč. Provize RK je ve výši 18.000,- Kč + DPH. Byt je k nastěhování od 13.5.2024. Majitelé upřednostňují zájemce o dlouhodobý pronájem. Prohlídky možné od 13.5.2024.

Parkování je možné před bytovým domem. Celá městská část Zborovce prošla modernizací (nové dětské herní prvky; větší počet míst k posezení..); v blízkosti se nachází autobusová zastávka, oplocené dětské hřiště, obchod, restaurace.

Neváhejte a domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Blansku.