Prodej rodinného domu, Turnov, 170 m2

Turnov

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTurnov
ID000036
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha170 m2
Plocha nemovitosti830 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v těsné blízkosti Turnova, v obci Malý Rohozec. Dům je umístěn v srdci obce a od centra Turnova vzdálen jen pár minut jízdy autem (7min). Jedná se o stavbu z roku 1981, kterou dodnes vlastní a užívají původní rodinní příslušníci. Díky řemeslnému mistrovství majitelů (kamenictví) získal dům nezaměnitelný charakter a kvalitu provedení, zejména kamenických a obkladačských prvků (přírodní kámen, šluknovský syenit). Dům je v dobrém stavu, ale díky svému stáří jsou některé prvky nebo části výhledově určeny k výměně či rekonstrukci (např. plynový kotel, chodníček u domu, popř. repase oken).
Za vstupem do domu se nachází prostorná šatna a z ní dále vede víceúrovňové schodiště, které dává vstupní hale s obývací částí velmi zajímavou dynamiku. V dolní části se nachází sezení s velkou nástěnnou knihovnou a průchodem do kuchyně s kuchyňským koutem. V úrovni vstupu je jedna samostatná ložnice a sprchový kout s WC. Nahoru vede schodiště k prostorné koupelně, šatně a 3 samostatným ložnicím. Z pavlačové chodby okolo pokojů je dále možné vstoupit do prostoru půdy, která nabízí další potenciál využití. Téměř 85 m2 volné plochy lze rekonstruovat a tím dále zvýšit celkovou obytnou plochu. V přízemí domu se kromě kuchyně s jídelním koutem nachází i velkorysý obývací pokoj s výstupem přímo do zahrady. Hned za velkou prosklenou plochou je příjemné venkovní posezení s velkým kamenným stolem (vahlovická žula) a dále v zahradě menší bazén, okrasné květiny a stromy. Pozemek zahrady má přes 620 m2 a je navržený jednoduchou pohlednou estetikou s přiměřenou nižší náročností na údržbu.
Stropy jsou zatepleny foukanou izolací, dům je napojen na elektřinu, plyn, městský vodovod i kanalizaci. Kromě kondenzačního kotle disponuje i kotlem na tuhá paliva. Ten se nachází v podsklepeném suterénu domu spolu s prostorem kotelny a dalšími úložnými prostory.
Tato nemovitost nabízí krásné a klidné bydlení v přírodě na hranici Českého ráje, zároveň v těsné blízkosti města (Turnov) a s výbornou dostupností do Prahy (do 1hod). Zastávka MHD je 50m od domu, obchod a restaurace jsou k dispozici také v blízkosti. Doporučujeme prohlídku tohoto domu na místě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Turnově.