Pronájem kanceláře, Brno, Příkop, 43 m2 (ID: 1287130)

Příkop, Brno

9 999 Kč
/za měsíc
Nájemné za jednu kancelář + provize a kauce - jistota, dohoda jistá, včetně právního a poprodejního servisu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPříkop, Brno
ID209
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná43 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme pronájem kancelářských prostor, plochy od cca 20 m2 až do cca 80 m2, tj. sestávající z jedné až čtyř kanceláří – samostatných neprůchozích místností se samostatnými vstupy, možno jednotlivě i jako celek, operativně dle vašich potřeb, a to ve výhradním zastoupení majitele k dlouhodobému pronájmu. Kanceláře prošly nedávno zdařilou rekonstrukcí a modernizací, jsou plně vybavené a nacházející se v 3. nadzemním podlaží s veřejně přístupnými pasážemi moderní kancelářské cihlové budovy IBC - International Business Center se strategicky výjimečnou polohou s bezproblémovým spojením vozidlem či MHD na ulici Příkop.

Sdílenou součástí a v ceně pronájmu je společná recepce s minikuchyňkou, chodbami s čekárnou, další samostatnou zasedací místností o podlahové ploše 22,87 m2, dále sociální zařízením - toalety, a to zvlášť WC muži a WC ženy, obě s prostornými místnostmi s umyvadly, včetně plnohodnotně vybaveného kuchyňského koutu s myčkou, lednicí, digestoří, indukční varnou deskou, varnou konvicí, myčkou a mikrovlnkou, vše nacházející hned vedle kanceláří v uzavřeném celku na patře.

Polyfunkční budova IBC je situována v bezprostřední blízkosti centra města Brna s vynikající dopravní obslužností, nabízející lukrativní obchodní i kancelářské prostory, které jsou především situovány do uliční zástavby, do prostorů pasáží pak obchodní plochy se spoustou obchůdků, kaváren, restaurací, obchody služeb s dostatečnou velkou kapacitou možností pronájmu venkovního i krytého parkování ve dvoře budovy či v podzemích garážích.

V budově IBC s výjimečnou polohou v blízkosti centra města, přes lávku resp. pěší most (projektovanou architektkou Evou Jiřičnou) přes Koliště a od Janáčkova divadla, je k dispozici ucelený soubor služeb – přístup 24/7 recepce s ostrahou, pošta, obchody s kancelářskými potřebami, služby notářské a advokátních kanceláří, pojišťovny, lékařské ordinace a lékárna, rehabilitace, kadeřník, fitko, čerpací stanice, mycí linku, pneuservis, obchody s kancelářskými potřebami, jídelna, to vše může nabídnout IBC. Do administrativní budovy vedou tři bezbariérové vstupy a každý z nich má k dispozici několik výtahů.

Samozřejmostí je zavedený optický kabel, telefonní přípojky, zabezpečovacím kamerovým systémem a moderní osvětlení. Na podlahu je použité kvalitní PVC, nové koberce, prostory jsou vybaveny klimatizací, alarmem, samozřejmostí je internetové připojení a pevná telefonní linka. Nábytek je k dispozici a v ceně pronájmu, je možné ho variabilně připravit a užívat dle potřeb a přání klienta, tzn. případně ho přidat, ale i ubrat.
Prostory jsou vhodné jako kancelářský prostor, advokátní kancelář, administrativní sídlo společnosti, projektová kancelář, IT kanceláře a dále jako zdravotnické zařízení, ambulanci praktického lékaře apod..

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.