Prodej rodinného domu, Havířov, Rodinná, 220 m2

Rodinná, Havířov

Rezervováno
5 900 000 Kč
/za nemovitost
Adekvátní
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaRodinná, Havířov
ID254tk
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti590 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Havířově

Popis

Rezervace! Dvougenerační dům na velmi vyhledávané čtvrti na ulici Rodinná v Havířově! Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení majitelů krásný udržovaný zděný dům pro pohodlné bydlení jedné větší rodině, s možností využití stávajícího uspořádání pro případné dvougenerační bydlení. Dům je situován jako levá část větších dvoudomů se samostatnou zahradou, je celopodsklepený s vestavěnou garáží, kotelnou, prádelnou a sklepem. V prvním nadzemním podlaží je větší obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, koupelna, WC, chodba a ložnice. V kuchyni je nová kuchyňská linka a koupelna je po starší rekonstrukci se sprchovým koutem. Druhé nadzemní podlaží je stejného půdorysu, kuchyně a koupelna jsou původní, a obývací pokoj je rozdělen na ložnici a obývací pokoj menších rozměrů s podélným prostorným balkonem, je zde tedy uspořádání tři plus jedna.
Krásná a udržovaná zahrada se rozprostírá podél levé části domu a klidová zóna je za domem. Dům je zateplen, s novými okny, a Průkaz energetické náročnosti budovy vychází na velmi příjemnou kategorii "C". Doporučujeme toto výjimečné místo ke klidnému bydlení s přímým a pěším dostupem k veškeré městské infrastruktuře pěšky nebo MHD. V případě zájmu Vám zajistíme případnou rekonstrukci horní kuchyně a koupelny. Úvěr vyřídíme "na klíč".

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havířově.