Prodej rodinného domu, Tuřany, 125 m2 (ID: 1287094)

Tuřany

5 350 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a právních služeb
Hypotéka od 25 497 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTuřany
ID202401
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná157 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha125 m2
Plocha nemovitosti242 m2
Garáž

Origo partneři v Tuřanech

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o podlahové ploše 125 m2 na parcele o velikosti 242 m2 v obci Tuřany, okres Kladno.
Dům prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí ( střecha, okna, topení, rozvody vody - odpadů - elektřiny - internetu atd.) a nyní je ve stavu před dokončením. Materiál k tomuto dokončení uskladněn a bude součástí kupní ceny. Ohřev vody el. bojlerem, vytápění řešeno v přízemí podlahovým topením a krbovými kamny, v patře el. přímotopy. Okna plastová dvouskla a jako krytina na podlahách slouží keramická dlažba a plovoucí podlahy. Dům disponuje půdním a sklepním prostorem.
Podrobnější info při prohlídkách nemovitosti.
Obec nabízí velmi dobrou občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, pošta, obchody, restaurace i sportovní vyžití a dále vynikající dopravní spojení.
Lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením i pojištěním nemovitosti Vám rádi pomohou spolupracující specialisté.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tuřanech (okr. Kladno).