Prodej restaurace, Jemnice, Na Podolí, 456 m2

Na Podolí, Jemnice

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNa Podolí, Jemnice
ID144-NP02810
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná456 m2
Typ objektuPatrový
Plocha budovy455 m2
Plocha nemovitosti846 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Origo partneři v Jemnici

Popis

Unikátní podnikatelská příležitost v Jemnici!
Nabízíme k prodeji jedinečný objekt, který spojuje pohodlné bydlení s prosperujícím podnikáním v oblasti pohostinství. Tento dům se nachází v centru Podolí, část obce Jemnice a představuje restauraci s bohatou tradicí, která dlouhodobě generuje nadstandardní zisky a je srdcem této lokality.

Restaurace s tradicí:
Restaurace má úspěšnou historii s dlouholetou tradicí, která zahrnuje spolupráci s místními organizacemi na pořádání různorodých akcí, jako jsou večírky, plesy, svatební i smuteční hostiny. Je kompletně zařízená, možnost okamžitého provozu a nabízí možnost předání kontaktů na místní organizace. Má kapacitu pro 130 hostů v interiéru a v letních měsících na zahrádce pro dalších 60 hostů. Má oddělené vstupy pro salonek a hlavní restauraci, což přispívá k optimalizaci provozu. Kromě toho disponuje funkční zahrádkou, u které je box pro obsluhu a umožňuje provoz zmrzlinového stánku. Sociální zařízení pro hosty je po rekonstrukci, tím se podpořila efektivita a komfort provozu. Dále je k dispozici chladící box a zázemí pro zaměstnance.

Prostorný byt 4+kk s terasou:
Dispozice 4+kk s prostornou terasou o celkové užitné ploše 132m2 pro pohodlné bydlení či možnosti krátkodobého i dlouhodobého pronájmu pro stabilní příjmy.

Součástí nemovitosti je i budova, která nabízí možnost uskladnění sezónního nábytku restaurace, dále se v této budově nachází kotelna pro celý objekt.

Tento objekt představuje skvělou příležitost pro rodinu hledající kombinaci bydlení a podnikání v atraktivní lokalitě. Nechte se unést potenciálem tohoto majetku a staňte se součástí bohaté historie této restaurace a jejího úspěšného budoucího rozvoje.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Jemnici.