Prodej rodinného domu, Prostějov - Krasice, Na Brachlavě, 80 m2

Na Brachlavě, Krasice

2 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 867 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Brachlavě, Krasice
ID920
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuRohový
Plocha budovy108 m2
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti156 m2
Plocha zahrady48 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Prostějově

Popis

S výhradním zastoupením Vám nabízíme rodinný dům, situovaný v klidné lokalitě Prostějova Krasicích. Dům je řadový rohový, o jednom nadzemním podlaží. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy. Poloha domu je ideální pro vycházky jak k nedalekému Krasickému rybníku, tak k biokoridoru Hloučela, případně pro cyklovýlety do Mostkovic a k Plumlovské přehradě. Dostupnost do města výborná. V pěší dostupnosti zastávka městské hromadné dopravy, MŠ, ZŠ, lékaři, obchod, pošta, hřiště, hospoda.

Dům má dispozici 2+1. Jeho součástí je dvorek s možností posezení a zastřešené parkování. Dům je postaven ze smíšeného zdiva. Stropy jsou trámové podbíjené. Střecha je sedlová, krytina pálená taška. Okna jsou původní, dřevěná kastlová. V roce 2022 bylo provedeno nové odkanalizování z dvorní části domu. Nové napojení na kanalizaci je i z koupelny s WC. Vytápění je lokální plynové VAF a ohřev vody je zajištěn plynovou karmou. Podlahy obytných místností jsou tvořeny dřevěnou podlahou, v ostatních místnostech je beton, dlažba a PVC. Koupelna je společná s WC, vybavení koupelny: vana, umyvadlo, WC a vývody pro pračku.

Dům je tvořen hlavní chodbou, dvěma pokoji (jeden pokoj je průchozí), kuchyní a koupelnou s WC. Vstup na dvůr je z hlavní chodby nebo chodby u kuchyně. Vjezd na pozemek je dále i plechovými garážovými vraty pod zděný přístřešek.

Za domem je menší dvorek s možností posezení. Orientace dvorku je na jižní stranu a poskytuje zde příjemné slunné a klidné posezení.

Dům je připojen na veřejný vodovod, splaškovou kanalizaci, plynovod a elektřinu.

Zastavěná plocha obytné části domu činí: 108 m2.

Zastavěná plocha přístřešku pro parkování činí: 18 m2.

Celková plocha pozemků: 156 m2

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově.