Prodej bytu 2+kk, Horoměřice, Komenského, 48 m2

Komenského, Horoměřice

4 995 000 Kč
/za nemovitost
Cena zahrnuje odměnu Rk za zprostředkování a veškeré právní služby
Hypotéka od 23 805 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomenského, Horoměřice
ID2691
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná48 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Popis

Nabízím exkluzivně hezký světlý byt v DV se splacenou anuitou a dispozicích 2+kk o celkové ploše 47.3m2+11m2 terasa + parkovací stání. Byt se nachází ve vyhledávané a klidné lokalitě Horoměřic. Tento velice hezký a světlý byt 2+kk byl promyšleně přebudován z původního 1+kk, a to oddělením části prostoru z obývacího pokoje a kuchyně, který při své ploše 35m2 nijak neutrpěl a nechal tak vzniknout samostatné ložnici s oknem. Dále byt disponuje předsíní 5.5m2 s prostornou šatní skříní a koupelnou 6.5m2 osazenou vanou, WC, umyvadlem, el. žebříkem s ohřevem a novým el. kotlem k vlastní regulaci teploty.

Byt je také vybaven: kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, el. troubou, digestoří, mikrovlnkou, dřezem, velkou lednicí s mrazákem, pračkou a prostornou šatní skříní.

Byt disponuje úžasnou 11m2 terasou, která přímo vybízí k odpočinku, anebo grilování a posezení, ze kterého máte výhled také na parkovací stání k bytu. Výhled je do klidu a zeleně s možností využití privátního dětského hřiště.

Dům, ve kterém je byt umístěn, má pouze 16 bytových jednotek a velice dobře fungující Bytové družstvo. Dům byl postaven v letech 2009-2010.
MHD, které je hned za domem, s přímým spojením na metro Dejvická (cca 10 min cesty), 10 min autem na Pražský hrad, skvělá dostupnost do Prahy a zároveň zeleň a klid, to vše může nabídnout tato lokalita, jako i školu se dvěma stupni a dostatek mateřských školek i zdravotní péče nebo nákupní centrum Lidl.

Obec Horoměřice leží při severozápadní hranici hlavního města Prahy ve Středočeském kraji. Sousedí s městskými částmi Praha 6 – Suchdol, Lysolaje, Nebušice a pyšní se rychlým přístupem do Prahy po rychlostní dálnici 7 s dojezdem cca 10 min.

Tento zajímavý a slunný byt může sloužit pro jednotlivce, anebo páry, kteří touží po klidu a zeleni s možností rychlého spojení na Prahu a okolí. Pokud však hledáte investiční byt, pak můžete mít okamžitý příjem z této nemovitosti (cca 200 000,-Kč/ročně), která je v této lokalitě velice rychle pronajímatelná. V současné chvíli je v bytě nájemník, který končí k 30.5 a byt bude předán a vyklizen dle fotodokumentace.

Tuto nemovitost mohu jen vřele doporučit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Horoměřicích.