Pronájem bytu 1+kk, Uherské Hradiště, Dlouhá, 34 m2

Dlouhá, Uherské Hradiště

9 500 Kč
/za měsíc
Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDlouhá, Uherské Hradiště
ID363
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná32 m2
Patro3. z 4
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha34 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Uherském Hradišti

Popis

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Pronájem komfortní bytové jednotky o dispozici 1+kk, nacházející se ve 3. podlaží moderního bytového domu, který je situován v komfortní lokalitě centra města Uherského Hradiště, ulice Dlouhá.

Byt s obytnou plochou 33,70 m2 je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou a hlavním obývacím pokojem s kuchyňským zázemím.

VYBAVENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ:

V celém bytě jsou použity kvalitní materiály a vybavení, které je součástí a předmětem nájmu. Majitel nemovitosti jednotku vybavil klimatizací, podlahou krytinou, koupelnovým zázemím vč. pračky, osvětlením, skříněmi a komodami ve vstupní chodbě a kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči - varná deska, pečící trouba, odsavač par i menší lednice s mrazákem.

Ke společným prostorám pro obyvatele domu rovněž patří využití kolárny v přízemí daného domu.

KOHO HLEDÁME A OD KDY?

Celý budoucí nájemní vztah a jeho podmínky jsou založeny na konkrétním a korektním jednání s vlastníkem nemovitosti. Hledáme nájemníka na dlouhodobý pronájem, který bude k bytu přistupovat jako ke svému vlastnímu a bude chtít udržovat jeho současný stav.

Majitel nemovitosti upřednostňuje jednoho až dva členy domácnosti, nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

Jednotka je připravena k předání a užívání již od 1.5.2024.

PODMÍNKY PRONÁJMU:
Měsíční nájemné činí částku 9.500,- Kč.

Uvedené nájemné je bez energií, které činí 2.500,- Kč/měsíc. V uvedených zálohách není zahrnut poplatek za internet či TV.

Majitel vyžaduje složení kauce ve výši jednoho až dvou nájmů. Odměna za zprostředkování je ve výši jednoho měsíčního nájmu vč. energií.

LOKALITA:

Veškerá občanská vybavenost je velmi silným benefitem dané nemovitosti. Ihned v přízemí a blízkém okolí bytového domu budete mít k dispozici kavárnu, restauraci, obchod s potravinami, lékárnu, centrum města, Českou poštu, mateřskou, základní i střední školu, autobusové i vlakové nádraží a mnohá další.

Ve volném čase vám lokalita nabízí rychlou dostupnost k různým sportovištím města, kde jsou k dispozici tenisové kurty, beachová hřiště a koupaliště s víceúčelovými hřišti.

Vřele doporučuji prohlídku, Michal Groulík a InStyle Real Estate.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Uherském Hradišti.