Prodej rodinného domu, Kosova Hora, 171 m2

Kosova Hora

9 500 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKosova Hora
ID59975
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná171 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1094 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
DopravaSilnice
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Kosově Hoře

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

✨✨✨ EXKLUZIVNÍ NABÍDKA! NOVOSTAVBA 3KK, KOSOVA HORA ✨✨✨
Představujeme vám moderní a energeticky úsporný dům vašich snů! Tato novostavba z roku 2018 o velikosti 3KK s celkovou plochou 171 m² na pozemku o velikosti 1094m2 se nachází v malebné obci Kosova Hora, která je synonymem pro klidné a pohodové bydlení v náručí přírody.
Užijte si komfort a soukromí vlastního domova s nízkými provozními náklady díky modernímu tepelnému čerpadlu, které zajistí příjemné teplo v zimě a osvěžení v létě. Dům je navržen s důrazem na praktičnost a eleganci. Vestavěné spotřebiče značky BEKO vám usnadní každodenní život a zároveň dodají kuchyni šmrnc. Pro vaše pohodlí je k dispozici prostorná garáž a další 4 parkovací stání, takže parkování pro vás a vaše hosty nikdy nebude problém.
Technická místnost poskytuje dostatek prostoru pro vaše hobby nebo úložný prostor.
Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností do města, ale zároveň chtějí zůstat v kontaktu s přírodou.
Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto skvostu, který splní všechny vaše představy o dokonalém domově.

Vaše budoucnost začíná právě zde, v domě, který vám poskytne vše, po čem toužíte!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kosově Hoře.