Prodej rodinného domu, Vinařice, 168 m2 (ID: 1285732)

Vinařice

11 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 899 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVinařice
IDRP3842
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná168 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy304 m2
Podlahová plocha168 m2
Plocha nemovitosti544 m2
Plocha zahrady544 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Vinařicích

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodej RD o velikosti 4+1, 168m2, pozemek 544m2, Vinařice. V přízemí domu se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní. Kuchyně vybavena plynovým sporákem s elektrickou troubou a vestavěnou myčkou.
Koupelna s dvoj umyvadlem a přípravou na sprchový kout, WC samostatně. Na podlahách plovoucí laminátová podlaha a dlažba.
Centrálním betonovým schodištěm vstoupíte do podkroví, které je rozděleno na 3 samostatné neprůchozí pokoje. Koupelna s rohovou vanou a umyvadlem.
Dům se nachází na rovinatém pozemku. Na zahradě umístěn zapuštěný fóliový venkovní bazén kruhového tvaru, terasa vhodná pro odpočinek a grilování, dostatek místa pro trampolínu, dětské pískoviště atd. , zahrada kompletně oplocena, veškeré soukromí zajištěno, z čelní strany cihlová podezdívka s kovanou výplní a kovanými vjezdovými vraty. Parkování na pozemku pro 2 osobní auta.
Technické údaje k domu:
dům napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, plyn, el.), střešní krytina betonová tašková, konstrukce střechy sedlová s vikýřem, pultová s krovem dřevěným, klempířské konstrukce pozinkované, zateplení domu bez finální stěrky, okna plastová s dvojsklem, předokenní žaluzie z čelní strany domu, částečné podsklepení domu. Občanská vybavenost, škola, školka, obchůdky. Ostatní plná občanská vybavenost v nedalekém Kladně vzdáleném 5 min jízdy.
Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vinařicích (okr. Kladno).