Prodej rodinného domu, Ženklava, 124 m2

Ženklava

7 770 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 030 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽenklava
ID1319
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná360 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy206 m2
Podlahová plocha124 m2
Plocha nemovitosti1004 m2
Plocha zahrady798 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Ženklavě

Popis

Hledáte nemovitost, která splní požadavky i náročnější rodiny a zároveň nabídne dostatek prostoru pro relaxaci a koníčky? Pak věnujte pozornost této jedinečné nabídce. Nabízíme k prodeji rodinný dům s nadstandardním prostorem a zázemím. Dům o rozměrech 13 x 9 metrů se pyšní třemi plnohodnotnými podlažími a praktickým podsklepením. Prosluněný obývací pokoj s moderně vybavenou kuchyní a jídelnou se stane srdcem vašeho domova. Dům dále disponuje koupelnou a dostatkem pokojů, které si můžete upravit dle vašich potřeb. Kromě komfortního bydlení vám tato nemovitost nabízí i další bonusy.
Dvougaráž o rozměrech 10 x 6 metrů s dílnou a hospodářskou místností. V garáži pohodlně zaparkujete automobily a veškeré nářadí. Dílna se stane ideálním zázemím pro kutilování a hospodářská místnost poslouží jako úložný prostor. Vlastní studna s pitnou vodou vám zajistí nezávislost na dodávkách vody a vždy budete mít k dispozici kvalitní zdroj. V bazénu si v horkých letních dnech vychutnáte osvěžení a zábavu s rodinou a přáteli. V domě obecní vodovod. Vytápění plyn nebo tuhá paliva s možnosti si vybrat způsob vytápění, který vám nejvíce vyhovuje. Pozemek o rozloze více jak 1 000 m2. Na rozlehlém pozemku si vykouzlíte vlastní oázu klidu a relaxace. Užijte si grilování s přáteli, zahradní slavnosti, hry s dětmi nebo pěstování květin a zeleniny. V případě zájmu kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ženklavě.