Prodej rodinného domu, Zákupy, 239 m2 (ID: 1285262)

Zákupy

4 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZákupy
ID00538
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná239 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti349 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zákupech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Brenná, nedaleko Zákup. Zděná stavba se dvěma obytnými podlažími a částečným podsklepením procházela v průběhu let rekonstrukcemi a modernizacemi. V přízemí je situována jednotka o dispozici 3+1 (122 m2) s velkým obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, samostatnou kuchyní s kuchyňskou linkou, koupelnou s rohovou vanou a WC. Vstup do jednotky s dispozicí 4+1 (117 m2) v 1. patře společným vnitřním betonovým schodištěm. Nachází se zde opět velký obývací pokoj, dvě ložnice, samostatná kuchyň s kuchyňskou linkou, Koupelna s vanou a WC. Podkroví nabízí možnost půdní vestavby.

U domu se nachází menší zahrada, která je součástí pozemku o celkové výměře 349 m2. Na zahradě je umístěné příjemné zastřešené posezení s místem na gril. Celý pozemek je oplocený a je zde možnost pro parkování 2-3 automobilů.
Samotný objekt je v dobrém technickém stavu s novou střešní krytinou před 5 lety. Letos instalován nový kotel na tuhá paliva ve sklepě. Rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu. Ohřev vody bojlerem. Dům napojen na vodovodní řad. Odpady svedeny do septiku s přepadem.

Dům se nachází na návsi s výhledem na Kostel sv. Jana Křtitele. Okolní příroda nabízí klid a velké možnosti aktivního odpočinku. Nedaleko autobusová zastávka. Základní občanská vybavenost je nedaleko v městě Zákupy, kde se nachází jak mateřská, tak základní škola, zdravotní středisko, sportovní stadion, multifunkční sportovní hala, obchody a restaurace. Případně pak veškerá občanská vybavenost v okresním městě Česká Lípa.

V přídě zájmu o prohlídku a více informací kontaktujte makléře. Financování zajistíme zdarma.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zákupech.