Prodej bytu 2+kk, Doksy, Rekreační, 53 m2 (ID: 1285259)

Rekreační, Doksy

4 377 560 Kč
/za nemovitost
V ceně: lodžie, sklad a parkovací stání, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 862 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRekreační, Doksy
ID00524
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Lodžie

Origo partneři v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme projekt U DUBU v malebném lesnatém prostředí u Máchova jezera v Doksech přináší ideální příležitost k životu v harmonii s přírodou a zároveň v blízkosti široké škály rekreačních a sportovních aktivit. Projekt se skládá ze dvou budov s celkově 16 byty, z nichž některé jsou mezonetové. Každý byt zahrnuje sklep, parkovací stání a sklad na kola. Navíc, byty jsou vybaveny lodžiemi, terasami nebo předzahrádkami, což umožňuje uživatelům plně vychutnat přírodní krásy okolí.

Tento konkrétní byt o dispozici 2+KK o podlahové ploše 53 m2 + nadstandardně veliké lodžie o výměře 7.52 m2 se skládá ze 2 pokojů z nichž v jednom hlavní obytném pokoji je příprava pro kuchyňský kout. Dále je v bytě koupelna a k bytu náleží i sklep a parkovací stání.

Společným prostorem projektu je pergola a dětské hřiště, což zvyšuje komunitní atmosféru a nabízí možnosti pro společné aktivity. Lokalita Doksy je známá svou atraktivností pro cyklisty, vodní sporty a turisty díky blízkosti Máchova jezera a turistickým trasám. Kromě toho jsou v této oblasti k dispozici lanové parky, tenisové kurty, golfový areál, pláže a cyklostezky, což znamená, že zde lze nalézt zábavu pro všechny věkové skupiny a zájmy.

Doksy samotné nabízejí bohatou občanskou vybavenost v podobě restaurací, kaváren a barů, což zvyšuje komfort a pohodlí života v této lokalitě. Město investovalo do zlepšení infrastruktury, včetně nového autobusového nádraží a rekonstrukce náměstí. Doksy disponují také třemi mateřskými a třemi základními školami, což je ideální pro rodiny s dětmi, a zdravotnickým střediskem pro zajištění zdravotní péče.
Celkově lze říci, že tento apartmánový projekt v Doksech nabízí nejen moderní bydlení ve spojení s přírodou, ale také široké možnosti aktivit a vybaveností ve městě, což dělá z této lokalitě skvělé místo pro trvalé bydlení nebo rekreační útočiště.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám projekt představíme. Dokončení projektu je plánováno na třetí kvartál roku 2024. Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Doksech (okr. Česká Lípa).