Prodej rodinného domu, Cvikov, Nádražní, 395 m2 (ID: 1285184)

Nádražní, Cvikov

10 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNádražní, Cvikov
ID00601
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná395 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1005 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji výjimečné, luxusní sídlo, připomínající zámek, za mimořádně nízkou cenu!

Máte-li zájem o luxusní zámeckou vilu s bezkonkurenčním interiérem ve skandinávském stylu, pak je tato nemovitost určena právě vám. Nedaleké hory poskytují dokonalé pozadí a v okolí je spoustu příležitostí k zážitkům v přírodě. Díky svému luxusnímu, ale útulnému interiéru se tato nemovitost může stát vaším domovem v srdci i duši.

Toto honosné sídlo se nachází v klidné vilové čtvrti, v blízkosti přírody a divoké zvěře. Zámek kombinuje historické kouzlo s moderními prvky, útulností a pohodlím. Dominantou je pozoruhodný interiér, unikátní dekorativní architektonické prvky na fasádě a intimní zahrada s výhledem na Lužické hory.

Se svými 4 samostatnými, nově zrekonstruovanými apartmány nabízí vila dostatek příležitostí k všestrannému využití. Například máte-li zájem o společné bydlení pro více generací, pronájem některého z bytů, nebo jako kombinovaný dům a kancelář.
Nemovitost je ze 2 nadzemních podlaží, plnohodnotného podkroví a plnohodnotného podzemního podlaží, které je využíváno jako suchý sklep s vysokými stropy. Dům má 4 dobře vybavené a krásně zdobené apartmány, které prošly šetrnou, ale rozsáhlou rekonstrukcí. Prostorný půdní prostor umožňuje úpravy a rozšíření o další byty. Apartmány lze využít k bydlení, pronájmu nebo jedinečnému ubytování pro hosty.
Každý z apartmánů nabízí moderní a pěkně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu, pohodlný a útulný obývací pokoj, kuchyň s veškerým potřebným vybavením.

Podrobnosti o nemovitosti:
V 1. patře jsou 2 unikátně zařízené apartmány. První byt má 5 pokojů a kuchyň, celkovou užitnou plochu 108m2. Na druhé straně pompézní haly se nachází další byt se 2 pokoji a kuchyní, o užitné ploše 67m2.
Ve 2. patře naleznete prostorný byt se 2 zařízenými pokoji a kuchyní. Byt má užitnou plochu 91m2. Výjimečnost tohoto bytu tvoří krásná a především funkční kachlová kamna, stejně jako nebývale luxusní a vkusně zařízený obývací pokoj s arkýřem, velkými okny a nádherným výhledem.
Druhý byt v 2. patře má 3 pokoje a kuchyni o celkové užitné ploše 78m2, oddělené společnou vstupní halou s posezením. Byt je tvořen velkým a útulným obývacím pokojem, který přirozeně vybízí ke společnému setkávání.

K domu dále náleží 2 prostorné garáže, které poskytují místo pro bezpečné parkování, či jiné využití. Zahrada nabízí různá útulná zákoutí, včetně prostoru se zahradním altánem, ohništěm a grilem.

Dům má zajímavý investiční potenciál. Pokud máte podnikatelský záměr v ubytovacích službách, v lokalitě obklopené přírodou v objetí Lužických hor, neváhejte nemovitost navštívit.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Cvikov je jen 15 minut od České Lípy a 30 minut od krajského města Liberec. Vyniká krásou okolní přírody a je považován za vstupní bránu do Lužických hor.

Uvedené fotografie v inzerci jsou dle aktuálního stavu, nejedná se o vizualizaci. V případě zájmu o více informací či..

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cvikově.