Pronájem bytu 1+kk, Praha - Nusle, Oldřichova, 31 m2 (ID: 1284816)

Oldřichova, Praha 2 - Nusle

20 000 Kč
/za měsíc
poplatky a služby 6 000,- Kč/měsíc, bez PROVIZE
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOldřichova, Praha 2 - Nusle
IDALBd433_87
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná31 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha31 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nově zrekonstruovaný a kompletně zařízený byt k dlouhodobému pronájmu v centru Prahy, který je součástí nájemního komplexu s 267 byty Albertov Rental Apartments. Pronájem je přímo od majitele / Bez provize! Recepce, 24/7 pohotovostní linka a podzemní parkování přímo v areálu.

Nadstandardně a kompletně zařízený byt 1+kk se nachází v jedinečné soukromé rezidenci Albertov Rental Apartments. Apartmán sestává z moderně funkčního obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyňskou linkou ( včetně vybavení jako nádobí, příbory, kávovar atd.), oddělenou od obytné části praktickým barovým pultem a příjemným výhledem z prostorné lodžie, dále moderní prostorné koupelny se sprchovým koutem a WC a předsíně s úložnými prostory.
Interiér obývacího pokoje je zařízen nadčasovým designovým nábytkem a sklopnou postelí. Kvalitní dřevěná podlaha s podlahovým topením dodává apartmánu vysokou dávku komfortu. Televize se satelitem i rychlé wi-fi připojení k internetu jsou samozřejmostí a jsou již zahrnuty v ceně nájmu.
Moderní koupelna je vybavena také pračkou a sušičkou a komfortním podlahovým topením.

Albertov Rental Apartments se nachází v žádané lokalitě Prahy 2, pár zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, přímo naproti Vyšehradu; tramvajová zastávka přímo před rezidencí. Nákupní možnosti, supermarket i restaurace v areálu. K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Videoprohlídka areálu Albertov rental apartments:
https://bit.ly/rental-aparments-albertov-prague

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!