Prodej rodinného domu, Ruda nad Moravou, 726 m2

Ruda nad Moravou

1 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 101 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRuda nad Moravou
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná726 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti860 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rudě nad Moravou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Nabízíme k prodeji víceúčelovou nemovitost (rodinný dům), kterou lze po rekonstrukci využít jako bytový dům s možností vybudování bytových jednotek s různými a variabilními dispozicemi s možností parkování. Nebo se nabízí možnost demolice a následně výstavba úplně nového domu. Dům má číslo popisné.
Nemovitost je umístěna na pozemku s celkovou výměrou 860m2.
Jedná se o samostatně stojící dům s jedním nadzemním podlažím se sedlovou střechou s využitím podkroví, která se nachází v centru obce Ruda nad Moravou, okres Šumperk.

Do objektu je napojena elektřina. Vodovodní, kanalizační a plynová přípojka jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je obecní asfaltová.

Obec Ruda nad Moravou disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně školy a školy a výbornou dopravní dostupností do Šumperku.
Z důvodu neustálé poptávky po bydlení je nemovitost skvělou příležitostí pro investora, který by se chtěl v tomto oboru realizovat.

Více info na vyžádání v RK. Cena uvedena vč. právních služeb.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rudě nad Moravou.