Prodej rodinného domu, Valy, Na Šancích, 190 m2 (ID: 1284504)

Na Šancích, Valy

9 995 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 633 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Šancích, Valy
IDN146
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti727 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Valech

Popis

Reality Crystal Vám exkluzivní zprostředkuje prodej rodinného domu ve velmi oblíbené a žádané obci Valy u Mariánských Lázní.
Dům se nachází v klidné části obce, s oploceným pozemkem. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem a jídelnou, která je průchozí do kuchyně s možností oddělení těchto prostor zavřením dveří do kuchyně. Též se zde nachází hobby místnost, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a technická místnost s vstupem do zahrady.
Do 2. P vede široké, dřevěné schodiště s bezpečnostními nášlapy, kde se nachází 2 ložnice, balkon s dřevěným zábradlím a dlažbou, koupelna s rohovou masáží vanou, sprchovým koutem a dvojumyvadlem. Zde se také nachází prostorná velmi dobře řešená šatna s vestavěnými skříněmi a botníky.
Dům se prodává i s vybavením.
Zahrada je kaskádovitá, pěstovaná a pravidelně udržovaná skýtá majitelům naprosté soukromí. Na zahradě stojí dvojgaráž se sedlovou střechou a zastřešeným car pointem s vydlážděným povrchem.
Výstavba domu byla dokončena v roce 1999, jsou zde nové rozvody vody a elektřiny. Topení a ohřev vody je tepelným čerpadlem Stiebel, okna jsou dřevěná - dvojsklo s venkovními roletami. Podlahy jsou dřevěné, plovoucí a dlažba, dům je zateplený zateplovací omítkou, dle PENB dům je v kategorii C - úsporná.
Dům je vzdálený od golfového areálu Golf club Kynžvart cca 4,5 km, jehož hřiště se rozprostírá v zámeckém parku Zámku Kynžvart s nezaměnitelným Geniem Loci. Od lázeňského města Mariánské Lázně jsou Valy vzdálené 4 km, tyto lázně jsou vyhlášené nejen svými léčivými prameny, ale také krásnou architekturou, zelení a nezaměnitelnými parky.
Obec Valy se nachází v nadmořské výšce 555 m a leží na jižním okraji horské oblasti Slavkovský les. Obec má vlastní železniční stanici na trati Mariánské Lázně - Cheb, stanice "Valy u Mariánských Lázní".
V případě zájmu o více informací či prohlídku, neváhejte kontaktovat uvedeného makléře. Pomoc s financováním a pojištěním nemovitosti je samozřejmostí. V ceně domu je již zahrnuta provize naší realitní kanceláře a kompletní právní servis, který zajišťuje mariánskolázeňská advokátní kancelář, která se případu věnuje od složení rezervační zálohy až po předání domu novému nabyvateli.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Valech (okr. Cheb).