Prodej chaty, Liběchov, 62 m2

Liběchov

3 800 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 18 110 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLiběchov
ID00019
Stav objektuDobrý
Plocha užitná62 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha62 m2
Plocha nemovitosti583 m2

Origo partneři v Liběchově

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení vlastníka si Vám dovolujeme nabídnout chatu v obci Ješovice, okr. Mělník. Obec se nachází cca 13 km od Mělníka, je součástí obce Liběchov, ve vyhledávané oblasti CHKO Kokořínsko. Nemovitost se nachází necelých 30 m od hranice CHKO, nevztahují se na ní tedy omezení z toho plynoucí.
Chata je na vlastním, oploceném, mírně svažitém pozemku o výměře 583 m2, její zastavená plocha 37m2 a užitná 62m2 nabízí dostatek prostoru.
Celodřevěná, o dispozici 2+1, přes malou vstupní verandu se vstupuje do prostorné kuchyně s jídelnou a následně obývacího pokoje. Z obývacího pokoje vedou schody do horního patra, kde je spaní pro více osob. Vedle vstupu do chaty je vstup do malé dílny, kde je v zadní části koupelna se sprchovým koutem a wc. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler, odpad řešen vlastním septikem, chata je přes šachtu umístěnou na pozemku napojená na veřejný vodovodní řad, který prošel v roce 2023 rekonstrukcí. Elektřina 230/400V. V roce 2023 byla upravena el. přípojka, postavena nová elektroměrná skříň, navýšen el. příkon na 3x20A s možností napojení FVE (v současné době je vytápění řešeno přímotopem). Dále v roce 2023 byly v kuchyni, obývacím pokoji a v patře položeny nové podlahové krytiny a v 2/2024 instalována nová kuchyňská linka. Okna jsou dřevěná, dvojskla, se sítěmi proti hmyzu a žaluziemi.
Součástí nemovitosti je kryté venkovní posezení a samostatně stojící kolna. Na zahradě je prolézačka, skluzavka a další zábavné vyžití pro děti. Příjezdová komunikace je obecní, nezpevněná a možnost parkovat vozidla je i před pozemkem.
Vzhledem k místu, kde se chata nachází je mnoho tipů na okolní výlety, např. Kaple Máří Magdalény, Sfinga, Čertovy Hlavy, hrad Houska, Sedm Chlebů, .... nedaleko hora Říp.
Občanská vybavenost v 3 km vzdáleném Liběchově.
Doprava Mělník 13 km, Štětí 6 km, autobusové spojení i PID, vlakové spojení v Liběchově.
Více informací podá realitní makléř. Cena k jednání je včetně provize a veškerého právního servisu. Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Liběchově.