Prodej rodinného domu, Říčany - Radošovice, Mozartova, 146 m2

Mozartova, Říčany, Radošovice

12 360 000 Kč
/za nemovitost
uvedená cena již zahrnuje provizi RK
Hypotéka od 58 904 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMozartova, Říčany, Radošovice
ID870714
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná146 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti344 m2

Origo partneři v Říčanech

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk v oblíbené lokalitě Říčany u Prahy, část obce Radošovice. Tento krajní řadový dům je postaven na pozemku o velikosti 344 m² s celkovou užitnou plochou 146 m² a sousedí pouze s jedním dalším domem.
Interiér domu poskytuje moderní a komfortní bydlení pro rodinu ve dvou nadzemních podlažích.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, propojený s plně vybavenou kuchyní, koupelna s WC a předsíň, ze které vede schodiště do 2.NP.
Zde najdeme tři samostatné pokoje, druhou prostornou koupelnu s rohovou vanou a toaletou, technickou místnost a šatnu, ze které je vstup na půdu.
Prostorná garáž má automaticky otevíraná vrata a je z ní přímý vstup do domu. Dům je vytápěn plynovým kotlem a ve všech místnostech je rozvedeno podlahové vytápění.
Nemovitost je umístěna na okraji obce, což zajistí klidné a ničím nerušené bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ).