Pronájem bytu 4+kk, Jihlava, Vrchlického, 103 m2 (ID: 1283015)

Vrchlického, Jihlava

21 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVrchlického, Jihlava
ID00198
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná111 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha103 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Jihlavě

Popis

Ve výhradní zastoupení klienta nabízíme pronájem novostavby moderního bytu 4+KK v atraktivní lokalitě v Jihlavě “Rezidence U DUBU“. Jde o prosklený, slunný byt v novostavbě bytového domu s výtahem, situován v 2. NP (orientace JZ). Bydlení v této lokalitě patří v současné době mezi nejvyhledávanější v Jihlavě a je k dispozici okamžitě. Disponuje velkým balkónem (11 m2) a je v osobním vlastnictví. Kuchyň obsahuje kuchyňskou linku na míru včetně vestavěných elektrospotřebičů (trouba, lednička, myčka, digestoř, indukce, mikrovlnka), dále kuchyňský stůl se 4 židlemi, v každém z pokojů je šatní skříň. Byt má dvě koupelny, samostatné wc, vanu, sprchový kout, pračku a sušičku. Do oken jsou instalovány elektricky ovládané venkovní žaluzie.
Nájem činí 21 000Kč/měsíc + poplatek za služby (předpoklad 6 000/měsíc za 4 člennou domácnost). V ceně nájmu je již zahrnuto 1. parkovací stání včetně samostatného sklepu. K dispozici je možnost využití dalšího parkovacích stání včetně samostatného sklepu ve vnitrobloku domu (+ 1000 Kč měsíčně).
“Rezidence U DUBU“ patří mezi nejvyhledávanější lokality k bydlení v blízkosti centra Jihlavy, dům je vybudován v konceptu moderních a nízkoenergetických trendů (energetický štítek B), v okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, nemocnice, trolejbusová zastávka, park, dětská hřiště, aj.).
Požadavek vlastníka na nájemce: nekuřáci, bez domácích zvířat, dlouhodobý a stabilní nájem.
2x vratná kauce předem, 1 provize RK (1 nájem), volný ihned
PEEB – třída B

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Jihlavě.