Prodej rodinného domu, Borovnice, 238 m2

Borovnice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBorovnice
ID58444
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná88 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy152 m2
Podlahová plocha238 m2
Plocha nemovitosti3433 m2
Plocha zahrady3433 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina120V, 230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Borovnici

Popis

Exkluzivní Nabídka! Rodinný Dům v Borovnici

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný rodinný dům v malebné obci Borovnice, který prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí. Tento domov nabízí nové podlahové topení, energeticky úsporné tepelné čerpadlo a byly zde provedeny kompletní nové rozvody elektřiny a odpadů, což zajišťuje vysoký standard bydlení bez nutnosti dalších investic. Součástí domu je malý sklep a přístavba, která aktuálně slouží jako garáž.

Dům stojí na rozlehlém pozemku, který nabízí unikátní příležitost pro další výstavbu dvou rodinných domů, nebo můžete využít prostor pro rozsáhlou, soukromou zahradu pro relaxaci, zábavu a další aktivity. Součástí prodeje je zahradní traktůrek, což usnadňuje údržbu velké zahrady a dodává extra pohodlí novému majiteli.

Díky klidnému a soukromému prostředí, včetně samoobsluhy v dochozí vzdálenosti, je tento dům ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí, prostor a soukromí. Nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možností využití velkého pozemku, ať už pro další stavbu nebo jako úžasný prostor pro odpočinek a zábavu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a možnost ukázat vám vaše možné nové domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Borovnici (okr. Trutnov).