Pronájem bytu 4+kk, Ostrava, Korandova, 96 m2

Korandova, Ostrava

24 900 Kč
/za měsíc
+ služby + energie, neplatíte provizi
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKorandova, Ostrava
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná96 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha96 m2
Balkon

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme přímo od majitele k dlouhodobému pronájmu nádherný byt 4+kk o velikosti 96 m2, který se nachází v 1. patře novostavby rodinného domu o dvou bytových jednotkách v žádané lokalitě na ulici Korandova v Ostravě - Staré Bělé. V celém bytě je podlahové vytápění. V obývacím pokoji, se vstupem na balkon, je k dispozici klimatizace. V oknech jsou žaluzie a síta proti hmyzu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem i vanou, WC je samostatné. Součástí kuchyňské linky jsou vestavěné spotřebiče jako myčka nádobí, mikrovlnná trouba, elektrická trouba s varnou indukční deskou.
K bytu náleží dvě parkovací stání.
Rodinný dům se pronajímá bez vybavení.
Byt je volný od června 2024. Upřednostňujeme nájemce bez exekucí se zájmem o dlouhodobý nájem.
Nájem 24.900,- Kč + zálohy na služby (elektřina a voda) ve výši 6.000,- Kč. Vratná kauce ve výši 70.000,- Kč. Provizi neplatíte.
Pokud se vám tato nemovitost líbí, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě.