Prodej rodinného domu, Brno, Modřická, 132 m2 (ID: 1282699)

Modřická, Brno

12 917 225 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 560 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaModřická, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná123 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha132 m2
Plocha nemovitosti224 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Nové, nízkoenergetické rodinné domy v Brně, s vlastní zahradou a garáží, a to za cenu čtyřpokojového bytu v centru Brna. To jsou novostavby DOMY PRIESENITZ, projekt výstavby čtyř polořadových a dvou samostatně stojících rodinných domů.
Nachází se na ul. Modřická v Přízřenicích – klidné části města Brna, která je přitom výborně dopravně napojená – dálnice D2 a Vídeňská výpadovka jsou 5 min. autem, nákupní centrum Olympia je 3 min. autem a dostupnost do centra Brna je 21 min pomocí MHD.
V pěší vzdálenosti jsou jak příroda, tak řada služeb či sportovních aktivit, například řeka Svratka a rybník Masarykovo, discgolfové hřiště, dále cyklostezka Brno - Vídeň a také OC Olympia a Olympia park - místo nákupů, ale i odpočinku a relaxace s nabídkou volnočasového využití. Co by kamenem dohodil je pak wellness centrum Hastrmánci, s nabídkou kurzů plavání a cvičení.
Domy jsou velmi energeticky úsporné, vytápěné tepelným čerpadlem vzduch - vzduch s rekuperací a každý dům má vlastní fotovoltaickou elektrárnu na střeše.
Inzerovaný dům je navržen jako 4+Kk. Podlahová plocha domu je 106,9m², plocha zahrady 81,5m², užitná plocha 1NP 52,9m², užitná plocha podkroví 56m² a garáž 23m².
Do domu vstupujete zádveřím, které má 7,6m², dále chodba 4m² a po pravé straně se nachází koupelna 6m², dominantou 1NP je hlavní obývací místnost s kuchyní 33m². V podkroví najdete ložnici 13,6m² a dva pokoje 10,5m² a 13,3m². Koupelna 4,8m² a terasa 22m².
Po celou dobu komunikujete s naší manažerkou, zaručujeme Vám osobní přístup a žádné provize třetím stranám.
Výstavba projektu začala v dubnu 2024.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.