Prodej rodinného domu, Raspenava, 185 m2 (ID: 1282679)

Raspenava

3 799 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK
Hypotéka od 18 105 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRaspenava
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná185 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha185 m2
Plocha nemovitosti573 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Raspenavě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

K prodeji nabízíme exkluzivně útulný a slunný rodinný dům. Dům stojí na klidném místě v zástavbě menších rodinných domů. Jedná se o dva menší RD, které jsou ale již delší dobu vzájemně propojené a využívané jako jedna nemovitost. Nemovitost má dvě čísla popisná. K domu přiléhá menší udržovaná zahrada. Dispozičně je dům řešen jako 5+1. V suterénu se nachází sklepní místnosti o výměře 20 m2. Dům lze ihned plnohodnotně užívat pro trvalé bydlení nebo k rekreaci. Na domě probíhaly v minulosti základní udržovací práce. Celkově je v dobrém technickém stavu. Okna jsou v jedné části domu plastová a v druhé části dřevěná. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Topení je ústřední. Zdrojem je kotel na tuhá paliva. Využívat lze také dvoje krbová kamna, která v domě navodí příjemnou atmosféru. Na zahradě se nachází venkovní posezení a drobné skladové stavby. Přímo u domu je k dispozici také menší dílna pro ty, kdo mají rádi kutilství nebo potřebují vlastní prostor pro své koníčky.
MOŽNOST I VÝMĚNY ZA MENŠÍ BYT 1+1,2+1 V OSOBNÍM VLASTNICTVÍ A VÁŠ DOPLATEK DLE ODHADU CERTIFIKOVANÉHO ODHADCE. NABÍDNĚTE.

Nedaleko domu je dostupná dobrá občanská vybavenost kterou město Raspenava nabízí. Ve městě najdete MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení, koupaliště a další letní sportoviště. V blízkém okolí se zároveň nachází krásná příroda vybízející k rekreaci. Jizerské hory jsou hned za rohem. Krajské město Liberec je vzdálené cca 20 km. Praha cca 125 km.

Více informací u makléře. Ve večerních hodinách a o víkendech kontaktovat přes email/sms. Děkuji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Raspenavě.