Pronájem kanceláře, Ostrava, Sokolská třída, 219 m2 (ID: 1282438)

Sokolská třída, Ostrava

55 000 Kč
/za měsíc
+ zálohy na služby cca 4.500,- Kč/měs.; + elektřina, internet na nájemce; Jistota: 110.000,- Kč; + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSokolská třída, Ostrava
ID0241
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná219 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Představujeme Vám pronájem ojedinělých, velmi atypických, a přitom extrémně zajímavých kancelářských prostor v samém centru Ostravy.

Řeč je o nadstandardně rekonstruovaných a z velké části vybavených kancelářských prostorách s celkovou výměrou 219 m² s možností dalšího pronájmu parkovacích míst ve dvoře domu, což vzhledem k umístění v centru města je zcela jistě přidanou hodnotou této nabídky.

Komerční prostory vznikly spojením dvou přízemních bytů v Rezidenci Charlotta na ulici Sokolská třída a jsou tedy skvěle dostupné jak MHD, automobilem či pro pěší. Vysoké stropy, rozlehlé, prosvětlené místnosti a další devízy těchto historických domů snad není třeba blíže popisovat. To vše ale získalo punc dokonalosti až stavebními úpravami, změnou dispozice a nábytkem na míru. Podlahu většiny místností zdobí stylové parkety a ve frekventovaných místech zátěžový koberec. Tyto prostory byly dlouhodobě využívány jako zázemí velké společnosti.

Z přiložených půdorysů či virtuální prohlídky se o skvělém dispozičním řešení můžete sami přesvědčit a prostory si virtuálně projít dříve, než se uvidíme osobně. Po vstupu Vás ihned obslouží na recepci, najdete zde i firemní kuchyňku s jídelnou, úklidovou místnost, 2 toalety, koupelnu a 6 místností využitelných pro kancelářskou práci, zasedací místnost apod.

Nahlédněte s námi také pod pokličku Rezidence Charlotta situované v historickém jádru města Ostravy, na Sokolské třídě. Původní dům ostravského podnikatele Franze Chmela byl vystavěn v létech 1905 –1907 známým ostravským stavitelem a pozdějším starostou města Hansem Ulrichem a jeho společníkem Aloisem Mihatschem. Dům vystavěli na i tehdy nejexponovanějším místě moravskoslezské metropole Johannyho ulice (dnešní Sokolská třída), kde hlavními přednostmi jsou nejen blízkost úřadů, peněžních ústavů, sídel společností, center vzdělávání a zábavy, ale rovněž dopravní dostupnost autem, pěšky a městskou hromadnou dopravou.

Rezidence Charlotta představuje v 5 nadzemních podlaží celkem 13 jednotek s příslušenstvím. Rekonstrukce prováděná již od roku 2006 zahrnovala renovaci původních dispozic, v detailu repase všech historicky atraktivních celků (dveřní a okenní konstrukce, podlahy) obohacené o prvky s moderním designem. Tímto vznikl uznale sladěný dialog mezi historií a současností.

Parta právníků, finančních poradců či IT specialistů se může okamžitě nastěhovat, a to bez jakýchkoliv úprav.

Možnost pronájmu až 5x parkovací stání za zvýhodněnou cenu (1.200,- Kč/měs.), po dohodě možnost dalších parkovacích míst.

Rádi Vám poskytneme bližší informace a těšíme se na prohlídku s Vámi!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Ostravě.