Pronájem rodinného domu, Bílov, 84 m2 (ID: 1282430)

Bílov

30 000 Kč
/za měsíc
+ energie; Jistota: 60.000,- Kč; + provize RK 30.000,- Kč + DPH 21%
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBílov
ID0243
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná84 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti420 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Bílově

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout pronájem novostavby rodinného domu (dvojdům) s dojezdem do 15 km a 20 minut do statutárního města Ostrava, situovanou do klidného prostředí obce Bílov. Dům o dispozici 4+kk se šatnou a technickou místností disponuje nadčasovou a na míru dělanou kuchyňskou linkou a celkovou výměrou 83,75 m². Dům je obklopen vlastní zahradou o ploše 420 m², a tak nabízí širokou škálu celoročních aktivit nebo třeba jen klidné posezení na přilehlé terase. Bydlení na této adrese Vám samozřejmě také vyřeší každodenní otázku složitého procesu parkování ve městě. U domu je vybudován dostatečný prostor pro 2-3 osobní automobily.

Rozhodnete-li se pro bydlení v tomto domě, nejen že si tímto krokem jednoznačně zvýšíte svůj životní standard, ale ušetříte také spoustu nákladů na energie a roční provoz domácnosti. Dům bude totiž co do energetické náročnosti splňovat nároky na klasifikaci v energetické třídě B (velmi úsporná).
Vzhledem k použitým technologiím – Heatflow, podlahové vytápění a boiler s tepelným čerpadlem vzduch-voda apod., Vás energie vyjdou na zlomek běžných nákladů na bydlení. Prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, 2x WC i oddělená technická místnost. Navíc nejen k navození atmosféry rodinné pohody dopomůžou také krbová kamna, kterými je možno si přitopit. K dalším nesporným výhodám pak patří pochozí půda, kterou lze využít jako úložný prostor.

Neváhejte se ozvat a buďte tak prvními nájemníky tohoto luxusního a nadčasového projektu. Dům je aktuálně dokončován a k nastěhování bude připraven v průběhu měsíce června 2024. Kontaktujte nás pro bližší informace a domluvte si prohlídku!
Tým FRANZ REALITY!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Bílově (okr. Nový Jičín).