Prodej chalupy, Kardašova Řečice, 185 m2 (ID: 1282403)

Kardašova Řečice

3 550 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 918 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKardašova Řečice
ID243
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná185 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha185 m2
Plocha nemovitosti1140 m2
Garáž

Origo partneři v Kardašově Řečici

Popis

CHALUPA, 2x byt 4+1, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice, NOVÉ CENY !!!
Využijte možnost koupě každého bytu 4+1 samostatně nebo i obou bytů jako jeden celek.

Byt č. 1, 4+1) za 3.550.000,- Kč s uzavřenou zahradou za domem + členité zahrady za nemovitostí (1176 m2)
Byt č. 2, 4+1) za 1.850.000,- Kč s uzavřenou zahradou za domem

Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu chalupy obdélníkového půdorysu se dvěma byty, každý o dispozici 4+1, se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha nemovitosti včetně vedlejších staveb je celkem je 1140 m2. Každý byt má svůj sklep a půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva.
Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo.
V uzavřené části nemovitosti je prostorná zahrada se zastřešenou pergolou.
Byt č. 1 – dispozice 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu,
Byt č. 2 – dispozice 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa.
Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý byt zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba byty, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (byt č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna.
Nemovitost je doporučena k modernizaci dle vlastních představ.
Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý byt na investici. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí.
Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned.
Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Kardašově Řečici.