Prodej chalupy, Rokytnice nad Jizerou, 65 m2 (ID: 1282281)

Rokytnice nad Jizerou

5 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 499 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRokytnice nad Jizerou
IDN6707
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha65 m2
Plocha nemovitosti297 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji útulnou roubenou chlupu v Dolní Rokytnici, stojící na vlastním pozemku v klidné části obce s krásným panoramatickým výhledem, vzdálenou 100m od lyžařského vleku.
Dispozice: zádveří, chodba, kuchyň, obytný pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC, komora, technická místnost, schody na půdu, velká půda vhodná na přestavbu v obytnou. Chalupa je v dobrém stavebně-technickém stavu s orientací k jihu a je dobře přístupná po obecní asfaltové komunikaci. Do centra Rokytnice je to cca 10 min chůze. Vhodné na zimní i letní rekreaci. V nejbližší době se plánuje spojení lyžařských středisek Studence, Harrachova a Lysé hory v jedno velké lyžařské centrum a vybavit ho novou technologií zasněžování. Jedinečná příležitost, jak si zalyžovat na svazích Rokytnice a být do 5 min na vleku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Rokytnici nad Jizerou.