Prodej chalupy, Vejprty, 250 m2 (ID: 1282252)

Vejprty

4 985 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 757 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVejprty
ID862
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti1735 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vejprtech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám prodej chalupy 5+1 o zastavěné ploše cca 100 m2 o výměře zahrady 1635 m2 v obci Nové Zvolání u Vejprt.

Chalupa se skládá ze dvou podlaží a půdního prostoru. Při vstupu do domu je zádvěří, prostorná chodba, kuchyň s kachlovými kamny a obývací pokoj s krbovými kamny. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, technická místnost s bojlerem, skladový prostor na uhlí a dílna. V prvním patře jsou 4 pokoje a samostatná toaleta. V púdní části je velký půdní prostor vhodný k půdní vestavbě.

Dům je částěčně podsklepen klenutým sklepem.

Dům je vytápěn krbovými kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Voda je z řadu. Kanalizace je řešena septikem.

Na zahradě je pergola s posezením. Chalupa se prodává včetně vybavení.

Nové Zvolání je horským městem, nacházející se blízko hranic s Německem, přímo sousedí s městem Bärenstein.

Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Krušných hor v blízkém okolí Klínovce a Božího daru. Okolí nabízí mnoho možností ke sportovnímu vyžití jako lyžování, běžkování, cyklistiku a turistiku. V blízkosti jsou lyžařské vleky skiareálu Klínovec.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Vejprtech.