Prodej pozemku pro bydlení, Benešov, 2342 m2

Benešov - Vidlákova Lhota

6 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena je za celý pozemek včetně stávající stavby.
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBenešov - Vidlákova Lhota
IDN100052
Plocha nemovitosti2342 m2

Origo partneři v Benešově

Úklidové služby

Popis

Hledáte pěkné místo na stavbu Vašeho vysněného domu? Místo obklopené přírodou s výhledem na zalesněné kopce a přesto „co by kamenem dohodil“ od Prahy? Vítejte ve Vidlákově Lhotě, obci ležící přesně v takové lokalitě. Uprostřed Posázaví a necelých 6 kilometrů od města Benešov. Právě zde se jedno takové místo nachází a Vy si jej nyní můžete prohlédnout.

Předmětem nabídky je rozložitý stavební pozemek na samém okraji obce s krásným výhledem do krajiny. A obzvláště na podzim se jedná o výhled přímo luxusní. Pozemek má svažitý charakter a je tak přirozeně zasazen do okolní přírody. Kousek pod zahradou vede cesta, po které za dvě minuty sejdete do Měsíčního údolí. Tím protéká Konopištský potok, jenž se po několika kilometrech v Poříčí vlévá do řeky Sázavy. Na procházky lesem, cyklistiku, houbaření a relax je tato lokalita přímo ideální.

Vedle úžasné lokality se pozemek může pyšnit i velkorysou rozlohou, a to necelými 2400 metry čtverečními. Ve spodní (jižní) části pozemku se nachází stávající dům, který lze buď zrekonstruovat anebo odstranit. Rozhodnutí je pouze na Vás… Kromě stávající stavby je možné na pozemku vystavět další dva rodinné domy, stávající územní plán to umožňuje. A proto by se o tuto možnost mohli zajímat i případní investoři a menší developeři.

Na pozemek se přistupuje z asfaltové komunikace, napojení na ni nebude problém. Vodu vyřešíte studnou, odpady jímkou a vedení elektřiny je přivedeno až na hranici pozemku. Plyn v obci zaveden není.

Ve vsi se samozřejmě nachází hospůdka, dětské hřiště i hřiště na fotbal. Konají se zde také klasické vesnické akce, soutěže, turnaje a zábavy.

Pokud jde o služby, tak veškerou vybavenost naleznete v nedalekém okresním městě Benešov, do kterého se autem dostanete za 6 minut. Nebo autobusem za 10. V Benešově najdete veškeré spektrum služeb, příležitostí k nákupům, sportování či kulturnímu vyžití. V širším okolí dále naleznete např. zámky Konopiště a Jemniště, řeku Sázavu, několik rybníků anebo i golfové hřiště.

Pozemek ve Vidlákově Lhotě se zkrátka už teď těší na Vaši návštěvu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100052.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Benešově.