Prodej bytu 2+kk, Červený Kostelec - Horní Kostelec, 60 m2

Červený Kostelec, Horní Kostelec

2 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 390 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČervený Kostelec, Horní Kostelec
ID22030
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná52 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy60 m2
Podlahová plocha60 m2
Plocha zahrady20 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti115 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
TopeníLokální elektrické
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep

Origo partneři v Červeném Kostelci

Popis

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + kk v klidné části obce Červený Kostelec, okres Náchod. Tato investiční příležitost představuje startovací byt ideální pro pronájem s vysokým potenciálem návratnosti. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu zatepleného cihlového domu s částečným vybavením a plochou 60m², z čehož 52m² je užitná plocha a 4m² balkon. K dispozici je také 6m² suchého sklepa. Vybavení odpovídá moderním standardům a zahrnuje kanalizaci a dálkový vodovod. Topení je zajištěno lokálně.

Poloha objektu nabízí výhodnou dostupnost veřejnou dopravou včetně vlaku, silnice, MHD a autobusu, což zaručuje snadnou dostupnost pro potenciální nájemníky. K dispozici je také internetové připojení.

Tato investice nabízí převzetí hypotéky od původního majitele, kde je úroková sazba 1,99% p.a., s doplatkem nové hypotéky se tak měsíční náklady na splátky dostávají na 9.000 Kč/měsíčně. To je pro nového majitele skvělá příležitost na koupi prvního bytu ať už pro sebe, také na pronájem. Nájem v lokalitě se pohybuje cca 12.000 Kč/měs. a tím dosáhnete ročního zhodnocení investice 6% p.a.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Červeném Kostelci.