Prodej atypického bytu, Hurghada,, Egypt, 46 m2

Hurghada,

745 000 Kč
/za nemovitost
Akční cena: 33.120 USD (cca 745.000 Kč). Cena přímo developera, žádná provize

Parametry bytu

AdresaHurghada,
ID3294
StavbaSkeletová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná46 m2
Patro2. z 4
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti1 kWh/m2 za rok
VodaDálkový vodovod
Terasa
Výtah

Origo partneři

Popis

Egypt – Hurghada – lokalita El Ahyaa. Nový luxusní resort Royal Beach je resort s vlastní pláží, který se nachází v krásné klidné a rychle se rozvíjející lokalitě jen 8 Km severně od hranice Hurghady a jen 15 minut jízdy od letiště a centra Hurghady. Rovněž je jen 15 minut jízdy do oblasti El Gouna, která nabízí návštěvníkům použití jeho golfových hřišť, přístavu a mnoha obchodů, Restaurací a barů.

Popis resortu: Royal Beach je luxusní uzavřený pětihvězdičkový resort, nabízející vlastníkům apartmánů veškerá luxusní zařízení letoviska a vysoký komfort. Resort je navržen světovými tvůrčími architekty, kteří jej navrhli podle tradičních egyptských rysů i s rysy moderních luxusních resortů.

Služby resortu: vlastní pláž velikosti 4500m2 s molem, velký bazén s dětským bazénem, jacuzzi, barbecue oblast, centrální satelitní televize, výtahy, zahrada s fontánou a jinými okrasnými prvky, obchod, bary a restaurace, služba prádelny a úklidová služba, 24 hodin ostraha, dětský koutek, zdravotní centrum s místním doktorem, fitness, recepce v resortu, služba pronájmů. Poplatek za služby resortu: 9 GBP /m2 /rok.

1+kk 46m2 s terasou, 2 podlaží, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC, terasa s vnějším výhledem, centrální klimatizace v ceně, bezúročné splátky na jeden rok. Jednotka je nyní používána jako sklad managementu, po podpisu smlouvy bude do 30 dnů managementem zrekonstruovaná.

Možnost splátek také na 2 nebo 3 roky (úroky), možnost nákupu vybavení. Další jednotky vám rádi nabídneme z aktuálního ceníku. Video nemovitosti vám rádi zašleme na vyžádání.

Akční časově limitovaná nabídka - nákup na 1-3 leté splátky s navýšením pouze 10%! Nabídka platí pouze pro nákup nemovitosti do konce února a může být managementem Royal Beach kdykoliv zrušena. Akce platí pouze na apartmány 1+kk a 3+kk.

Uvedená cena je platná pouze při jednorázové platbě. Nemovitost je možné koupit také na 1-3 leté splátky. Cena na splátky se liší o úroky. Resort je provozu od března 2015 a prodávané nemovitosti nejsou nové.

Pro orientační ceny v Kč byl použit kurz z ledna 2024 - 22,50 CZK / 1 USD. Prodejní měnou je USD a ceny v Kč můžete zjistit dle vašich vlastních kurzů). Žádná provize ani navyšování cen. Nákup nemovitosti je možné u nás vyřídit také zcela bez nutnosti vycestování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!