Prodej rodinného domu, Korytná, 40 m2

Korytná

990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKorytná
IDE1327B051
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná40 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti313 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaStudna

Origo partneři v Korytné

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji, útulný rodinný dům se zahradou, v obci Korytná okres Uherské Hradiště. K domu náleží pozemek o celkové ploše 313 m2

Nemovitost o dispozici 2+kk má přibližnou podlahovou plochu 40 m2, s možností rozšíření na 3+kk a to díky hospodářské části domu, kde jsou další dvě místnosti. Je napojena na elektřinu, plyn a kanalizaci, voda z vlastní studny není rozvedena po domě. Vytápění zajišťují plynové přímotopy. Vzhledem k tomu, že nemovitost je z velké části v původním stavu, rekonstrukce by jí slušela.
Dům je vhodný k trvalému bydlení, stejně tak může být využit jako rekreační chalupa.

Zahrada skýtá soukromí, je oplocená, ve velmi mírném svahu, s možností vjezdu. Má rozlohu přibližně 213 m2 a je samostatně přístupná z přední i zadní části pozemku.

Korytná je klidná a útulná obec, obklopená přírodou. Má plnou občanskou vybavenost a dobré autobusové spojením s okolními městy. Do Uherského Brodu je to jen 11 Km a v Uherském Hradišti jste za 25 minut autem.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G
Pro více informací či prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Váš budoucí domov čeká právě na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Korytné.