Pronájem bytu 3+1, Chrudim, U Stadionu, 63 m2

U Stadionu, Chrudim - Chrudim III

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Stadionu, Chrudim - Chrudim III
ID122024
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná63 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Chrudimi

Popis

Světlý, nově a hezky zrekonstruovaný byt 3+1 se nachází v 7.patře bytového domu v sídlišti U Stadionu v Chrudimi 711.
Podlahová plocha bytu je 61,6 m2 a přísluší k němu sklepní koje v suterénu domu. Nemovitost je v pěším dosahu centra města a s blízkou nákupní zónou.
Byt nabízí vstupní chodbu, vlevo samostatná toaleta a následuje koupelna. Po pravé ruce je obývací pokoj se vstupem na balkon. Za obývacím pokojem následuje ložnice. Naproti vstupním dveřím je dětský pokoj, před ním vlevo chodbička do kuchyně. Kuchyně nová s kombinovaným sporákem a digestoří. Vinylové podlahy, obklad v koupelně. Nové rozvody elektřiny, plastová okna, centrální plynové vytápění a ohřev vody.
Příjemné bydlení na dobré adrese, příjemném a klidném místě s veškerou občanskou vybaveností.
Poplatky do 5.000 Kč/měs. pro cca 3-4 osoby (zúčtovatelné 1x ročně, dálkové teplo a teplá voda, elektřina, úklid spol. prostor, elektřina výtah + spol. prostory a plyn). Vratná kauce 2 měsíční nájmy.
Parkování před nebo vedle domu.
Určeno výhradně pro dlouhodobý pronájem.
Nájemní smlouva na dobu určitou 1-3 roky s prolongací.
Volný ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Chrudimi.