Prodej rodinného domu, Hrabová, 90 m2

Hrabová

4 680 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a právních služeb.
Hypotéka od 22 304 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHrabová
ID22164
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy670 m2
Plocha nemovitosti888 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Hrabové

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Nabízíme vám prodej hrubé stavby RD, připravené k personalizaci a úpravám dle vašich představ.
Moderní novostavba s dispozicí 4+kk se nachází ve fázi hrubé stavby, díky čemuž budete mít možnost formovat interiér i exteriér podle vašich představ. Zastavěná plocha objektu: 121,50 m2. Podlahová plocha RD: 92,48 m2. Obestavěný prostor RD 611,15 m3. Celkem zpevněné plochy (chodník a terasa): 71,88 m2
Dům je kompletně napojen na obecní vodovod, kanalizaci a elektrickou energii. Celková plocha pozemku činní 888m2 a zastavěná plocha objektu je 121m2.
Dům bude mít sedlovou střechu s krytinou z černého plechu v imitace tašek. Dům je postaven z cihel porotherm 38. Příčky jsou vyzděny cihlou porotherm 14.
Kompletní detailní informace zašleme k náhledu v podobě projektové dokumentace.

Užívejte si klidného bydlení v tichém prostředí s přírodou jako sousedem, zároveň s možností být blízko všech městských výhod a služeb.
Strategická poloha nabízí dokonalou kombinaci klidného venkovského života pro vaši rodinu a snadný přístup do města pro vaše každodenní potřeby.

Proč si vybrat hrubou stavbu:
Možnost realizovat si své bytové sny a přizpůsobit každý detail dle vašich potřeb.
Unikátní příležitost pro mladé rodiny, které si chtějí vytvořit vlastní bydlení s osobitým dotekem a sebevyjádřením.

Inspirovány vaší kreativitou a snahou o vytvoření vlastního domova, vám nabízíme hrubou stavbu, která otevírá dveře k naplnění vašich bytových představ a snů. Společně vytvoříme dům, ve kterém začínají vaše příběhy.

Předpokládané dokončení hrubé stavby je naplánováno na konec měsíce července 2024.
V případě zájmu je majitel schopen Vám zajistit jakékoliv dokončovací stavební práce a popřípadě kompletní stavbu domu na klíč.

Celková cena je včetně právních služeb a provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrabové.