Prodej rodinného domu, Jevíčko, K. Čapka, 145 m2 (ID: 1281341)

K. Čapka, Jevíčko

4 800 000 Kč
/za nemovitost
dle stavu dokončení viz. text
Hypotéka od 22 875 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK. Čapka, Jevíčko
StavbaSkeletová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti299 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Jevíčku

Popis

Město Jevíčko má veškerou občanskou vybavenost a pokud se rozhodnete bydlet právě tady, budete spokojeni s klidným bydlením v oblasti s krásnou okolní krajinou a dobrou dostupností do větších měst - Boskovice, Moravská Třebová, Svitavy.

Stavby jsou navržené tak, aby splňovaly požadavky pohodlného a v dnešní době velice důležitého úsporného bydlení na energie i na čas.


Aktuálně jsou všechny stavby před dokončením a je možné je odkoupit za cenu 4.800.000,-Kč až 4.998.000,-Kč, kterou určuje aktuální stav konkrétního domu.

Uvedená cena před dokončením zahrnuje:
uzavřenou stavbu vč. venkovních omítek a zateplení, oken, vstupních dveří, el. vrat, retenční nádrž, schodiště, připojky inženýrských sítí, upravené exteriéry před domem a u některých instalace inženýrských sítí v domě.


Cena domu po dokončení ve standardním provedení tj. vč. podlahovin, dveří, koupelen, zábradlí je 6.438.000,-Kč vč. DPH.
V inzerci jsou použité fotografie z dokončených domů, ve kterých jsme úpravy interiéru provedli dle zadání investorů. Jedná se o provedení v nadstandardu.


Nabízené řadové patrové domy s rovnou střechou mají garáž, technickou místnost a pozemkem 299m2.

Rodinný dům má celkovou plochu cca 145m2 vč. garáže.
Dispozice je 4+kk a 5+kk - rozdíl vznikne rozdělením pokoje v patře.
Před dokončením umožňujeme konzultaci a úpravy dle možností a individuálních požadavků.

Ohřev vody zajistí kondenzační plynový kotel, otop je přes podlahové topení. Dešťová voda je svedena do retenční nádrže s možností využití pro závlahy. V případě včasné koupě, lze retenční nádrž napojit na užitkovou spotřebu v domě.

1.NP – zádveří, pracovna, WC, velký obytný prostor (43,4m2), který se skládá z obývacího pokoje, kuchyně a jídelny. Francouzské okno zpříjemní atmosféru bydlení a umožní vstup do zahrady.
2.NP – ložnice, pokoj (ten lze rozdělit na 2 menší pokoje), koupelna, WC. Na chodbě se počítá s prostorem pro vestavné skříně, tím nebude v dětských pokojích přebytečný nábytek.
Nechybí technická místnost přístupná z garáže i ze zahrady.

Stavba každého domu je na základové desce - zdivo: kombinace vápenopískových tvárnic SENDWIX a tvárnic YTONG Silka.

Pro více informací sledujte naše stránky www.bydlenijevicko.cz nebo nás kontaktujte.
Při včasné rezervaci můžete ovlivnit vzhled interiéru.


V Jevíčku naleznete všechny potřebné služby a uspokojíte i sportovní či kulturní potřeby. V těsné blízkosti je mateřská škola, základní škola i gymnázium.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jevíčku.