Prodej rodinného domu, Dolní Přím, 252 m2

Dolní Přím

9 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 133 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Přím
ID231684
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná252 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha252 m2
Plocha nemovitosti1848 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Dolním Přímu

Popis

Nabízíme Vám k prodeji bezbariérový rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Dolní Přím. Obec je vzdálená 10 km západně od Hradce Králové (dojezd autem cca 10 min) a 6 km od Nechanic. Dům má půdní prostor, který je možný přestavět na další bytovou jednotku nebo místo k podnikání.

Celková plocha pozemku je 1848 m², zastavěná plocha činí 315 m². Jsou zde příjemná zákoutí. Na pozemku lze zaparkovat 2 až 3 auta.

Dům je o velikosti 238 m² s dispozici 5+kk vč. velké šatny, hobby místnosti (komora). Dispozice nabízí krásný velkolepý společný prostor pro kuchyň, jídelnu a obývací prostor, který je prosklený a orientovaný na jižní stranu. Z obývacího prostoru je možné vyjít na terasu (19,39 m²), která je též orientovaná na jižní stranu. Dům disponuje dvěma koupelnami. Jedna koupelna je se sprchovým koutem a WC, druhá je s vanou, WC a dvěma umyvadly. Dům má dva vchody. Jeden vchod je situovaný ze severní a druhý ze západní strany domu.

Rodinný dům prošel v roce 2008 celkovou rekonstrukcí. Obvodové stěny domu, střecha a krovy jsou kompletně nové. Obvodové zdivo je kombinace cihly a plynosilikátu, příčky jsou i Ytongu, je zateplený polystyrenem, má plastová okna (dvojskla), stropy jsou železobetonové. Po rekonstrukci domu byla provedena kolaudace.

Dům je napojen na elektřinu, plyn a obecní vodu a kanalizaci. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Na pozemku je kopaná studna do hloubky cca 15 m a je určena na zalévání zahrady. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel značky Vaillant. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. Je zde zabudovaný centrální vysavač, který v tuto chvíli není využívaný.

Podlahy jsou betonové a je zde 30 až 40 cm izolačního materiálu. V obývacím pokoji i v ostatních pokojích je položena dřevěná podlaha. Na chodbě, v kuchyni, v koupelně, na WC a ve skladovém prostoru je dlažba. Pod dlažbou je podlahové topení. V místnostech jsou sádrokartonové podhledy.

V obci Dolní Přím žije přibližně 600 obyvatel. Obec má vysokou občanskou vybavenost (ZŠ a MŠ, restauraci, poštu, dětská hřiště, čerpací stanice aj.). Nachází se v krátké vzdálenosti od krajského města Hradce Králové a má velmi dobré autobusové spojení. Autobusová zastávka se nachází 3 minuty pěší chůzí od domu.

Financování pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Přímu.