Pronájem skladu, Brno, Komárovské nábřeží, 398 m2

Komárovské nábřeží, Brno

50 050 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKomárovské nábřeží, Brno
IDKOM1
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná398 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha398 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu dvoupatrovou horkovzdušně vytápěnou halu s vlastním zázemím a nákladním výtahem, určenou ke skladování či výrobě, umístěnou v komerčním areálu, který disponuje dostatečným manipulačním prostorem pro menší nákladní vozidla.

1.NP má výměru 205 m2, betonovou podlahu, dvoukřídlá vrata ze dvou stran a plynové horkovzdušné vytápění se dvěma jednotkami.

2.NP má výměru 193 m2 a je dostupné buď schodištěm, nebo nákladním výtahem s nosností 1000 Kg. Podlaha má nosnost 800 Kg/m2. Ve 2.NP se také nachází oddělený kancelářský prostor, kuchyňka, sprcha, šatna a toalety.

Dostupné od 1. 5. 2024. Prostor bude v době pronájmu kompletně vyklizený a prázdný. Paušální poplatek spojený s provozem a údržbou areálu čiňí 3.980 Kč/měsíc, zálohy na spotřebu energií budou stanoveny dle typu provozu. Možnost pronájmu parkovacích míst. 

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Brně.