Prodej rodinného domu, Záměl, 172 m2 (ID: 1280800)

Záměl

9 900 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právního servisu
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZáměl
ID00244
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná172 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti906 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti76 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Terasa

Origo partneři v Záměli

Popis

Nabízíme vám k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Záměl. Jedná se o moderní patrový rodinný dům o dispozici 5+kk s garáží a terasou. Celková výměra pozemku je 906 m2.

Dům je vybaven moderními technologiemi. Topení je podlahové a ohřev vody je prostředníctvím tepelného čerpadla. Tepelné čerpadlo je také propojené s venkovními žaluziemi. Rekuperační jednotka zajistí ve vašem novém domě vždy červstvý vzduch bez nutnosti větrání a stráty tepla. Okna jsou plastova a hlinikova s izolačním trojsklem. Obyvací pokoj je vybaven také krbovou vložkou, pro dlouhé zimní večery. Kuchynská linka byla vyrobena na míru a je vybavená vestavěnými spotřebiči od značek Bosh a Siemens. 

Dispozice domu: 
přízemí: zádveří, technická místnost, chodba, koupelna s WC, pokoj, šatna a obývací pokoj s kuchnským koutem se vstupem do zahrady.
patro: 3 samostatné pokoje, šatna (z ložnice), velká koupelna a vstup na terasu

Dům se nachází v klidné lokalitě obce Záměl obklopené přírodou. Obec nabízí základní občanskou vybavenost: školka, škola. Veškerou občanskou vybavenost nabízí Vamberk (vzdálený 3 km), Doudleby nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí nebo Rychnov nad Kněžnou. 

Pro více informací a domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Záměli.