Prodej rodinného domu, Boršov nad Vltavou, Polní, 175 m2

Polní, Boršov nad Vltavou

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolní, Boršov nad Vltavou
ID00389
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná175 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti759 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Boršově nad Vltavou

Popis

Představujeme vám rodinný dům, který kombinuje vše, co si od bydlení můžete přát, a ještě mnohem více. Dům se nachází v malebné lokalitě Boršova nad Vltavou, kde klid a příroda jdou ruku v ruce s komfortem městského života.

Tento dvoupatrový rodinný dům, kolaudovaný v roce 2010, se pyšní svou polohou na rovinatém pozemku čtvercového tvaru o rozloze 759 m2. S dispozicí 6+1 nabízí nadstandardní prostor pro život. Na okraji pozemku vás přivítá prostorná dvojgaráž s plochou 59 m2, která poskytuje dostatek místa nejen pro vaše vozidla.

V přízemí se nachází toaleta se sprchovým koutem, pokoj s možností využití jako ložnice nebo pracovna, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Všechny místnosti jsou orientovány na jižní stranu s přímým přístupem do zahrady, což zajišťuje obytným prostorům dostatek světla. V 1. patře domu jsou další 4 pokoje. Dva z nich jsou propojeny společným balkonem, poskytující idylický výhled do zahrady. Nechybí zde samostatná toaleta a prostorná koupelna s vanou - dokonalé místo pro relaxaci po náročném dni.

Exteriér domu nabízí zastřešenou pergolu pro klidné posezení s rodinou či přáteli a bazén, který v teplých letních dnech přinese osvěžení pro celou rodinu.

Boršov nad Vltavou je známý nejen krásnou přírodou, ale také širokou nabídkou sportovního vyžití. Nová cyklostezka přímo u domu vás zavede do srdce přírodních krás, dětské a fotbalové hřiště poskytne zábavu pro vaše nejmenší, a pro milovníky vodních sportů je zde výstupní místo pro vodáky. Vše doplňuje blízkost Českých Budějovic, kde najdete veškeré městské vybavení – od obchodů po kulturní vyžití.

Tento domov je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale zároveň chtějí mít na dosah ruch velkoměsta. Pokud toužíte po životě v souladu s přírodou, s možností aktivního odpočinku a komfortního bydlení, Boršov nad Vltavou je vaší destinací snů.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Boršově nad Vltavou.