Prodej vícegeneračního domu, Lány, K Betynce, 150 m2 (ID: 1280648)

K Betynce, Lány

11 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 664 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Betynce, Lány
IDDN01630
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti623 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Lánech

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji zařízenou novostavbu RD 6+kk, o celkové užitné ploše 170 m2, s garáží, na vlastním pozemku 623 m2 v obci Lány.
Dům je novostavba, která byla kolaudována cca před 3 lety. Kromě dveří a obložek je dům již kompletně zařízený (kuchyňská linka, koupelny, podlahy, dřevěné schody, atd..). Dispozičně je dům rozdělen do 2 NP, má dvě koupelny (malá se sprchovým koutem a velká se sprchovým koutem a vanou), 2x WC v každé z koupelen, samostatnou garáž cca 20 m2 opatřenou pojezdovými vraty, celkem 6 pokojů, včetně obývacího pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Přízemí domu je řešeno tak, že lze oddělit samostatnou garsoniéru s vlastní malou koupelnou a kuchyňským koutkem, vhodné jako samostatný prostor např. pro osobu, o kterou pečujete, starší rodič, či např dorostenec atd…. Taktéž podle původních dispozic je možné kuchyň samostatně oddělit od obývacího pokoje. V patře jsou 4 pokoje, každý se samostatným vchodem a střešními okny + velká koupelna. Ze dvou pokojů je vstup na balkony.
Technicky je dům napojen na všechny sítě (vodovod, kanalizaci, elektřinu), vyjma plynu, v celém domě je podlahové vytápění, zdrojem vytápění je elektrokotel v kombinaci s fotovoltaickými panely, které majitelé nechali navíc vybudovat, a které výrazně snižují náklady na provoz domu i ohřev vody. V každém pokoji je příprava na klimatizaci a příprava pro rozvody kabelů pro TV, či počítač. Kuchyňská linka je v bílé barvě, vybavená vestavěnými spotřebiči. V domě nejsou dokončeny pouze dveře a zárubně.
Parkování je možné v garáži nebo na vlastním pozemku, vjezd na pozemek je možné vybudovat ze dvou stran (v předu i vzadu domu). Pozemek je částečně oplocen, v přední části je příprava pro pojezdová vrata, ale toto není dokončeno. Taktéž zahrada ještě není osázená, což poskytuje prostor novému majiteli uspořádat si zahradu i pozemek podle vlastních potřeb, a to včetně případného umístění bazénu. Plánky domu a více informací je k dispozici u makléře.
V obci Lány je kompletní občanská vybavenost (škola, školka, obecní úřad, obchod, restaurace …). Dopravní dostupnost je zajištěna v rámci PID do Prahy i do Kladna. Obec se nachází 35 km od Prahy – Zličín, a pouhých 6 km od sjezdu z dálnice D6, tedy na metro Zličín dojedete za 25 min. Bydlení je díky své dostupnosti i velikosti domu vhodné pro rodiny s dětmi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Lánech (okr. Kladno).